Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Διήμερο εκδηλώσεων της ΚΟΑ του ΚΚΕ, αφιερωμένο στους 200 κομμουνιστές που εκτελέστηκαν την 1η Μάη 1944

Διή­με­ρο εκδη­λώ­σε­ων, αφιε­ρω­μέ­νο στους 200 κομ­μου­νι­στές που εκτε­λέ­στη­καν την 1η Μάη 1944, διορ­γα­νώ­νει το Σάβ­βα­το 28 και την Κυρια­κή 29 Απρι­λί­ου η Κομ­μα­τι­κή Οργά­νω­ση Αττι­κής (ΚΟΑ) του ΚΚΕ.

Το Σάβ­βα­το, 28 Απρι­λί­ου στις 19:00, θα διε­ξα­χθούν στην αίθου­σα εκδη­λώ­σε­ων του δημαρ­χεί­ου Και­σα­ρια­νής οι εξής θεμα­τι­κές συζητήσεις:

- Η ανά­πτυ­ξη του εργα­τι­κού κινή­μα­τος στον Μεσο­πό­λε­μο. Η συμ­βο­λή του ΚΚΕ. (Ειση­γη­τής θα είναι ο Νίκος Μαυ­ρο­κέ­φα­λος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ).

- Η γνώ­ση και η μόρ­φω­ση βασι­κό συστα­τι­κό της κομ­μου­νι­στι­κής πρω­το­πο­ρί­ας. Το παρά­δειγ­μα της Ακρο­ναυ­πλί­ας. (Ειση­γή­τρια θα είναι η Κυρια­κή Καμα­ρι­νού, στέ­λε­χος του ΚΚΕ).

Την Κυρια­κή, 29 Απρι­λί­ου στις 19:00, ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημή­τρης Κου­τσού­μπας θα μιλή­σει σε συγκέ­ντρω­ση στο Σκο­πευ­τή­ριο της Και­σα­ρια­νής. Θα ακο­λου­θή­σει μεγά­λη συναυ­λία του Γιάν­νη Μαρ­κό­που­λου, στην οποία θα τρα­γου­δή­σουν η Ρίτα Αντω­νο­πού­λου, ο Γιώρ­γος Ντα­λά­ρας, ο Μίλ­τος Πασχα­λί­δης και ο Λάκης Χαλ­κιάς. Επί­σης, θα συμ­με­τά­σχουν ο Γιώρ­γος Ζερ­βά­κης και η Δάφ­νη Ζουρνατζή.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο