Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Διαγράφεται από την Κ.Ο των ευρωβουλευτών της ΝΔ ο Θοδωρής Ζαγοράκης

Με από­φα­ση του πρω­θυ­πουρ­γού δια­γρά­φε­ται ο ευρω­βου­λευ­τής Θοδω­ρής Ζαγο­ρά­κης από την Κ.Ο των ευρω­βου­λευ­τών της ΝΔ, όπως ανα­κοί­νω­σε, στην ενη­μέ­ρω­ση πολι­τι­κών συντα­κτών, ο κυβερ­νη­τι­κός εκπρό­σω­πος Στέ­λιος Πέτσας. 

Με από­φα­ση του Πρω­θυ­πουρ­γού, ανα­λαμ­βά­νε­ται άμε­σα νομο­θε­τι­κή πρω­το­βου­λία προ­κει­μέ­νου να μην επι­βάλ­λο­νται εξο­ντω­τι­κές ποι­νές, για θέμα­τα όπως αυτά για τα οποία γνω­μο­δό­τη­σε η Επι­τρο­πή Επαγ­γελ­μα­τι­κού Αθλητισμού.

Η Κυβέρ­νη­ση δεν εκβιά­ζε­ται, είπε ο κυβερ­νη­τι­κός εκπρό­σω­πος κ. Στ. Πέτσας. Επί­σης, όπως ανα­κοί­νω­σε στο μπρί­φινγκ, με από­φα­σή του Πρω­θυ­πουρ­γού, δια­γρά­φε­ται από την Κοι­νο­βου­λευ­τι­κή Ομά­δα της Νέας Δημο­κρα­τί­ας στο Ευρω­παϊ­κό Κοι­νο­βού­λιο ο Ευρω­βου­λευ­τής κ. Θεό­δω­ρος Ζαγοράκης.

«Την ώρα που η χώρα κάνει το άλμα προς τα εμπρός ξεπερ­νώ­ντας διχα­στι­κά διλήμ­μα­τα του παρελ­θό­ντος, δεν έχει την πολυ­τέ­λεια να διχά­ζε­ται με αφορ­μή το ποδό­σφαι­ρο. Ιδί­ως σε τόσο κρί­σι­μες στιγ­μές για τα εθνι­κά μας θέματα.

Η Κυβέρ­νη­ση σέβε­ται το αυτο­διοί­κη­το του ελλη­νι­κού ποδο­σφαί­ρου. Δεν θα επι­τρέ­ψει, όμως, ένα θέμα του ποδο­σφαί­ρου να θέσει σε κίν­δυ­νο την κοι­νω­νι­κή συνο­χή που τόσο δοκι­μά­στη­κε στα χρό­νια της κρίσης.

Ούτε θα μεί­νει θεα­τής στο θέα­τρο του παρα­λό­γου που εξε­λίσ­σε­ται με φόντο δια­χρο­νι­κές παθο­γέ­νειες που προ­σβάλ­λουν κάθε Έλλη­να πολί­τη» δήλω­σε ο κυβερ­νη­τι­κός εκπρό­σω­πος κ. Στέ­λιος Πέτσας.

Υπεν­θυ­μί­ζου­με ότι ο ευρω­βου­λευ­τής Θ. Ζαγο­ρά­κης χτες βρά­δυ είχε προει­δο­ποι­ή­σει με ανε­ξαρ­τη­το­ποί­η­ση σε περί­πτω­ση υπο­βι­βα­σμού του ΠΑΟΚ.

Στο διά ταύ­τα ο κ Μητσο­τά­κης, ως υπη­ρέ­της πολ­λών αφε­ντά­δων, προ­σπα­θεί να μη δυσα­ρε­στή­σει κανέ­να από τα αντι­κρουό­με­να συμ­φέ­ρο­ντα και προ­βαί­νει σε επί­δει­ξη πυγ­μής στο εσω­τε­ρι­κό του κόμ­μα­τός του.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο