Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Διαπραγματεύεται η κυβέρνηση με τον ναζί Παππά την παράδοσή του;

Δια­πραγ­μα­τεύ­ε­ται η κυβέρ­νη­ση με τον κατα­δι­κα­σμέ­νο χρυ­σαυ­γί­τη  και επί επτά μήνες κατα­ζη­τού­με­νο Χρ. Παπ­πά την παρά­δο­σή του με ευνοϊ­κούς όρους; Ναι, δια­πραγ­μα­τεύ­ε­ται σύμ­φω­να με δήλω­ση του νομι­κού εκπρο­σώ­που του κατα­ζη­τού­με­νου και φυγό­ποι­νου χρυ­σαυ­γί­τη, Χρή­στου Παπ­πά, στην εφη­με­ρί­δα «Τα Νέα»!!!

Σύμ­φω­να με τον Περι­κλή Σταυ­ρια­νά­κη υπάρ­χει δίαυ­λος επι­κοι­νω­νί­ας μετα­ξύ του νο2 της εγκλη­μα­τι­κής οργά­νω­σης, τα ίχνη του οποί­ου είχαν χαθεί πριν την ανα­κοί­νω­ση της ιστο­ρι­κής από­φα­σης κατα­δί­κης της Χρυ­σής Αυγής, και «κρα­τι­κού παράγοντα».

Ανα­λυ­τι­κά ο νομι­κός εκπρό­σω­πος του 60χρονου Χρή­στου Παπ­πά σημειώ­νει «ο πελά­της μου έχει δημιουρ­γή­σει έναν ασφα­λή τρό­πο επι­κοι­νω­νί­ας με ανθρώ­πους του στην Ελλά­δα. Προ μερι­κών εβδο­μά­δων προ­ώ­θη­σαν μέσω αυτών των διαύ­λων αίτη­μα που μου δια­τυ­πώ­θη­κε από κρα­τι­κό παρά­γο­ντα να εμφα­νι­στεί στις Αρχές και αυτό να ληφθεί υπό­ψη στη μετέ­πει­τα μετα­χεί­ρι­σή του. Όμως δεν υπήρ­ξε καμία σχε­τι­κή από­κρι­σή του, χωρίς να γνω­ρί­ζω τον λόγο. Εκτι­μώ ότι θα επα­νε­ξε­τά­σει τη στά­ση του όταν καθα­ρο­γρα­φεί η πρω­τό­δι­κη από­φα­ση για τη δρά­ση της Χρυ­σής Αυγής και ορι­στεί το δευ­τε­ρο­βάθ­μιο δικαστήριο».

Δήλω­ση που προ­κα­λεί αίσθη­ση και ερω­τη­μα­τι­κά όσον αφο­ρά τους χει­ρι­σμούς της κυβέρ­νη­σης στην υπό­θε­ση του ναζί Παππά.

Το θέμα ανέ­δει­ξε στα social media ο Θανά­σης Καμπα­γιάν­νης, δικη­γό­ρος Πολι­τι­κής Αγω­γής στη δίκη της Χρυ­σής Αυγής, θέτο­ντας ερω­τή­μα­τα προς τον υπουρ­γό Προ­στα­σί­ας του Πολίτη.

Ο κ. Καμπα­γιάν­νης κάνει λόγο για «δήλω­ση-βόμ­βα» και επι­ση­μαί­νει «τελι­κά, θα τον συλ­λά­βε­τε τον Παπ­πά, κύριε Χρυ­σο­χο­ΐ­δη, ή θα δια­πραγ­μα­τεύ­ε­στε μαζί του; Και πόσο θα διαρ­κέ­σει αυτή η “δια­πραγ­μά­τευ­ση” ; Θυμί­ζου­με ότι επί υπουρ­γί­ας Χρυ­σο­χο­ΐ­δη ήταν φυγό­δι­κος και ο Περί­αν­δρος για την από­πει­ρα ανθρω­πο­κτο­νί­ας του Δημή­τρη Κου­σου­ρή. Ο Περιαν­δρος παρα­δό­θη­κε μόνος του μετά από 7 χρόνια…».

Όπως κι να έχει, και μόνο το γεγο­νός ότι ο Παπ­πάς δια­φεύ­γει επί επτά μήνες και «έχει δημιουρ­γή­σει έναν ασφα­λή τρό­πο επι­κοι­νω­νί­ας με ανθρώ­πους του στην Ελλά­δα» απο­δεθ­κνύ­ει την πλη­με­λή προ­σπά­θεια του υπουρ­γεί­ου Προ­στα­σί­ας του Πολί­τη για τη σύλ­λη­ψή του.

Ακο­λου­θή­στε το Ατέ­χνως στο Google News, στο Facebook και στο Twitter

Ν. Μπε­λο­γιάν­νης Ν. Πλου­μπί­δης – Στο σπί­τι των ηρώων

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο