Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Διεθνής απήχηση της παρουσίασης του βιβλίου «Τσε Γκεβάρα, πρεσβευτής της Επανάστασης»

Το ενδια­φέ­ρον Κου­βα­νι­κών και άλλων ξένων μέσων ενη­μέ­ρω­σης προ­σέλ­κυ­σε η εκδή­λω­ση για την παρου­σί­α­ση στην Αθή­να του βιβλί­ου «Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης» (Εκδό­σεις Ατέ­χνως) που υπο­γρά­φει ο Νίκος Μόττας.

Η εκδή­λω­ση έκα­νε τον γύρο του δια­δι­κτύ­ου μέσω του ειδη­σε­ο­γρα­φι­κού πρα­κτο­ρεί­ου Prensa Latina που δημο­σί­ευ­σε άρθρο με τίτλο “Presentan en Grecia libro sobre Ernesto Che Guevara” (Παρου­σιά­στη­κε στην Ελλά­δα βιβλίο για τον Ερνέ­στο Τσε Γκεβάρα).

Στο γεγο­νός ανα­φέρ­θη­κε και το Cubainformación, ένα απ’ τα σημα­ντι­κό­τε­ρα μέσα ενη­μέ­ρω­σης για την Κού­βα, που φιλο­ξέ­νη­σε στην αρχι­κή του σελί­δα την παρου­σί­α­ση του βιβλίου.

Cento Che Cuba

Ρεπορ­τάζ από την βιβλιο­πα­ρου­σί­α­ση φιλο­ξε­νή­θη­κε και στην επί­ση­μη ιστο­σε­λί­δα του Υπουρ­γεί­ου Εξω­τε­ρι­κών της Κού­βας (Cubaminrex), ενώ μακρο­σκε­λή ανα­φο­ρά στο βιβλίο έκα­νε και το Κέντρο Μελε­τών Τσε Γκε­βά­ρα (Centro Che Cuba) στην σελί­δα του στο Facebook, δημο­σιεύ­ο­ντας ολό­κλη­ρο το μήνυ­μα της Δρ. Αλέϊ­δα Γκε­βά­ρα στον συγ­γρα­φέα του βιβλίου.

Την είδη­ση της δημο­σί­ευ­σης του βιβλί­ου ανα­πα­ρή­γα­γαν, μετα­ξύ άλλων, και άλλες ιστο­σε­λί­δες όπως το elcomunista.net, το Foreignpolicywatchdog.com και το Today-in-24.

Αθή­να: Με επι­τυ­χία η παρου­σί­α­ση του βιβλί­ου του Νίκου Μότ­τα για τον Ερνέ­στο Τσε Γκεβάρα

«Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο