Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δικαστήρια Θεσσαλονίκης: Συγκέντρωση για τις παράνομες απολύσεις στη «Μαλαματίνα»

Συγκέ­ντρω­ση δια­μαρ­τυ­ρί­ας στα δικα­στή­ρια της Θεσ­σα­λο­νί­κης πραγ­μα­το­ποί­η­σαν οι εργα­ζό­με­νοι ύστε­ρα από κάλε­σμα του Σωμα­τεί­ου Εργα­ζο­μέ­νων στη «Μαλα­μα­τί­να» καθώς σήμε­ρα εκδι­κά­ζο­νται τα ασφα­λι­στι­κά μέτρα για τις παρά­νο­μες απο­λύ­σεις των δύο συν­δι­κα­λι­στών από την επιχείρηση.

Πρό­κει­ται για τον Γιάν­νη Φραγ­γί­δη, πρό­ε­δρο του επι­χει­ρη­σια­κού σωμα­τεί­ου στη «Μαλα­μα­τί­να» και πρό­ε­δρο της Πανελ­λα­δι­κής Ομο­σπον­δί­ας Εργα­το­ϋ­παλ­λή­λων Εμφια­λω­μέ­νων Ποτών (ΠΟΕΕΠ) και τον Αρι­στο­τέ­λη Μερ­κε­νί­δη, πρό­ε­δρο του Συν­δι­κά­του Πωλη­τών Οδη­γών και Βοη­θών στα Εμφια­λω­μέ­να Ποτά Βορεί­ου Ελλά­δος και μέλος της Διοί­κη­σης του Εργα­τι­κού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

«Η τρο­μο­κρα­τία δεν θα περά­σει» τονί­ζει το Σωμα­τείο Εργα­ζο­μέ­νων στη «Μαλα­μα­τί­να».

Στην κινη­το­ποί­η­ση παρα­βρέ­θη­κε και ο βου­λευ­τής του ΚΚΕ, Λεω­νί­δας Στολ­τί­δης.

Στη συγκέ­ντρω­ση συμ­με­τεί­χαν και εργα­τι­κά Σωμα­τεία της Θεσ­σα­λο­νί­κης, καθώς και Φοι­τη­τι­κοί Σύλ­λο­γοι του Αρι­στο­τε­λεί­ου Πανεπιστημίου.

Εκφρά­ζο­ντας την αλλη­λεγ­γύη του το συνερ­γείο εργα­ζο­μέ­νων στο μετρό Θεσ­σα­λο­νί­κης «Ηλε­κτρο­δυ­να­μι­κή» πήρε από­φα­ση για στά­ση εργα­σί­ας και συμ­με­το­χή στην κινη­το­ποί­η­ση στα δικαστήρια.

902.gr

Αλή­θειες και ψέμα­τα για το λιμό στην Ουκρα­νία, Νίκος Μόττας

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο