Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δικογραφία σε βάρος 45χρονου που δηλητηρίασε με φόλα δύο αδέσποτα σκυλιά στην Αριδαία

Δύο αδέ­σπο­τα σκυ­λιά βρή­καν τρα­γι­κό θάνα­το πριν από λίγες ημέ­ρες, με τη χρή­ση δηλη­τη­ρια­σμέ­νης τρο­φής, σε πολυ­σύ­χνα­στο σημείο της Αρι­δαί­ας στην Πέλ­λα. Για τη θανά­τω­ση των απρο­στά­τευ­των ζώων σχη­μα­τί­στη­κε δικο­γρα­φία σε βάρος σαρα­ντα­πε­ντά­χρο­νου, ύστε­ρα από αστυ­νο­μι­κή έρευνα.

Την προ­α­νά­κρι­ση από το Αστυ­νο­μι­κό Τμή­μα Αλμω­πί­ας προ­κά­λε­σε η καταγ­γε­λία από τον πρό­ε­δρο του Συλ­λό­γου Φίλων Ζώων Αρι­δαί­ας “Η Ελπί­δα”, το μεση­μέ­ρι της 4ης Ιου­λί­ου. Οι αστυ­νο­μι­κοί κατά­φε­ραν να ταυ­το­ποι­ή­σουν τον σαρα­ντα­πε­ντά­χρο­νο ως τον άνθρω­πο που φέρε­ται να έρι­ξε φόλα στα δύο σκυλιά.

Με ανάρ­τη­σή τους στη σελί­δα τους σε μέσο κοι­νω­νι­κής δικτύ­ω­σης, τα μέλη του Συλ­λό­γου Φίλων Ζώων Αρι­δαί­ας κοι­νο­ποί­η­σαν την ίδια ημέ­ρα (4 Ιου­λί­ου) τον βασα­νι­στι­κό θάνα­το των ζώων και ανέ­φε­ραν μετα­ξύ άλλων ότι “θα συντα­χτεί καταγ­γε­λία και θα ελεγ­χθούν οι κάμε­ρες ασφα­λεί­ας”, καλώ­ντας όποιον πολί­τη γνω­ρί­ζει κάτι, να το κοι­νο­ποι­ή­σει: “Κοι­νο­ποιεί­στε για να στα­μα­τή­σει αυτή η μάστι­γα, αυτή η κτηνωδία”.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο