Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΔΟΑΤΑΠ, το μεγαλείο σου!

ΔΟΑΤΑΠ, το μεγα­λείο σου!

Υπέ­βα­λε αίτη­ση ανα­γνώ­ρι­σης μετα­πτυ­χια­κού τίτλου στον ΔΟΑΤΑΠ τον Ιού­λιο του 2019! Χρειά­ζε­ται τον τίτλο επει­γό­ντως, προ­κει­μέ­νου να συμ­με­τά­σχει στο δια­γω­νι­σμό του ΑΣΕΠ (εκπαι­δευ­τι­κών) και οι προ­θε­σμί­ες για την κατά­θε­ση των δικαιο­λο­γη­τι­κών πιέ­ζουν ασφυ­κτι­κά. Για το λόγο αυτό έκα­νε και ”αίτη­ση επί­σπευ­σης” της δια­δι­κα­σί­ας. Μιας δια­δι­κα­σί­ας που κρα­τά­ει εννιά μήνες μέχρι τώρα!!! Απο­τέ­λε­σμα και πάλι, κανένα! 

Μετά από άπει­ρες προ­σπά­θειες και μαρα­θώ­νιες ανα­μο­νές στο αυτο­μα­το­ποι­η­μέ­νο τηλε­φω­νι­κό κέντρο, κατά­φε­ρε, επι­τέ­λους, να επι­κοι­νω­νή­σει (τηλε­φω­νι­κά) μαζί τους και να εισπρά­ξει την απά­ντη­ση πως ”έχει λήξει η σύμ­βα­ση των υπαλ­λή­λων και δεν μπο­ρεί να διεκ­πε­ραιω­θεί η αναγνώριση”!!!

Ο ίδιος ο ΔΟΑΤΑΠ, όμως, επι­βε­βαί­ω­σε, ότι κάποιοι, που υπέ­βα­λαν αιτή­σεις το ίδιο διά­στη­μα (Ιού­λιο του 2019), έχουν πάρει την ανα­γνώ­ρι­ση εδώ και ένα μήνα! Για­τί αυτή η επι­λε­κτι­κή μετα­χεί­ρι­ση; Υπάρ­χει σει­ρά με βάση το χρό­νο κατά­θε­σης της αίτη­σης ανα­γνώ­ρι­σης ή ισχύ­ουν άλλα ”κρι­τή­ρια”;

Κι επει­δή, δεν είναι η μόνη περί­πτω­ση απα­ρά­δε­κτης καθυ­στέ­ρη­σης και άνι­σης αντι­με­τώ­πι­σης, το αρμό­διο υπουρ­γείο να δώσει λύση άμε­σα! Κι αν χρεια­στεί, στο δια­γω­νι­σμό του ΑΣΕΠ, να δοθεί παρά­τα­ση στην προ­σκό­μι­ση των τίτλων που εκκρε­μούν στον ΔΟΑΤΑΠ, αλλιώς πρό­κει­ται για κατά­φω­ρη (ή μήπως σκό­πι­μη;) αδικία!

Δημή­τρης Βαλαής
Δάσκα­λος, Νάουσα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο