Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δολοφονία Άλκη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των 12 συλληφθέντων

Στη δημο­σιό­τη­τα δόθη­καν, κατό­πιν σχε­τι­κής Διά­τα­ξης της Εισαγ­γε­λί­ας Πρω­το­δι­κών Θεσ­σα­λο­νί­κης, τα στοι­χεία ταυ­τό­τη­τας και οι φωτο­γρα­φί­ες 12 ατό­μων, οι οποί­οι συνε­λή­φθη­σαν για την υπό­θε­ση ανθρω­πο­κτο­νί­ας σε βάρος του 19χρονου Άλκη Καμπα­νού στην περιο­χή Χαρι­λά­ου της Θεσ­σα­λο­νί­κης την 1η Φεβρουα­ρί­ου του 2022.

Η συγκε­κρι­μέ­νη δημο­σιο­ποί­η­ση, σύμ­φω­να με τη σχε­τι­κή Εισαγ­γε­λι­κή Διά­τα­ξη, απο­σκο­πεί στην προ­στα­σία του κοι­νω­νι­κού συνό­λου, των ανη­λί­κων, των ευά­λω­των ή ανί­σχυ­ρων πλη­θυ­σμια­κών ομά­δων και προς ευχε­ρέ­στε­ρη πραγ­μά­τω­ση της αξί­ω­σης της Πολι­τεί­ας για τον κολα­σμό των εγκλη­μά­των που τελέστηκαν.

Στο πλαί­σιο αυτό, παρα­κα­λού­νται οι πολί­τες να επι­κοι­νω­νούν με τους τηλε­φω­νι­κούς αριθ­μούς 2310–388340 και 2310–388332 του Τμή­μα­τος Εγκλη­μά­των κατά Ζωής της Διεύ­θυν­σης Ασφα­λεί­ας Θεσ­σα­λο­νί­κης, για την παρο­χή οποιασ­δή­πο­τε σχε­τι­κής πλη­ρο­φο­ρί­ας. Σημειώ­νε­ται ότι δια­σφα­λί­ζε­ται η ανω­νυ­μία και το απόρ­ρη­το της επικοινωνίας.

Δεί­τε τους 12 συλ­λη­φθέ­ντες πατώ­ντας εδώ

Ν. Μπε­λο­γιάν­νης Ν. Πλου­μπί­δης – Στο σπί­τι των ηρώων

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο