Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΔΥΠΑ: Αύριο η προπληρωμή επιδομάτων και Δώρου Πάσχα

Αύριο, Παρα­σκευή 31 Μαρ­τί­ου, θα ξεκι­νή­σει η προ­πλη­ρω­μή της τακτι­κής επι­δό­τη­σης ανερ­γί­ας, της επι­δό­τη­σης μακρο­χρό­νιας ανερ­γί­ας, του επι­δό­μα­τος εργα­σί­ας και του βοη­θή­μα­τος ανερ­γί­ας αυτο­α­πα­σχο­λου­μέ­νων, καθώς και η προ­πλη­ρω­μή του Δώρου Πάσχα σε επι­δο­τού­με­νους ανέρ­γους, σε δικαιού­χους του επι­δό­μα­τος εργα­σί­ας, στις δικαιού­χους της ειδι­κής παρο­χής προ­στα­σί­ας της μητρό­τη­τας και σε δικαιού­χους του επι­δό­μα­τος γονι­κής αδείας.

Οι πιστώ­σεις των επι­δο­μά­των και του Δώρου Πάσχα θα γίνουν αυτό­μα­τα με απευ­θεί­ας κατά­θε­ση στους τρα­πε­ζι­κούς λογα­ρια­σμούς των δικαιούχων.

Δεν απαι­τεί­ται καμία ενέρ­γεια από τους δικαιού­χους και δεν υφί­στα­ται κανέ­νας λόγος προ­σέ­λευ­σης στα Κέντρα Προ­ώ­θη­σης Απα­σχό­λη­σης (ΚΠΑ2). Οι πλη­ρω­μές εμφα­νί­ζο­νται στους τρα­πε­ζι­κούς λογα­ρια­σμούς εντός 3 εργά­σι­μων ημε­ρών, μετά την κατα­βο­λή τους από την ΔΥΠΑ.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι η προ­πλη­ρω­μή των επι­δο­μά­των όσων ανέρ­γων έχουν υπο­χρέ­ω­ση δήλω­σης παρου­σί­ας κατά το χρο­νι­κό διά­στη­μα από 31 Μαρ­τί­ου 2023 έως 23 Απρι­λί­ου 2023, θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί μετά τη δήλω­ση παρου­σί­ας, η οποία γίνε­ται απο­κλει­στι­κά ηλε­κτρο­νι­κά μέσω του gov.gr (gov.gr → Εργα­σία και ασφά­λι­ση → Ανερ­γία → Δήλω­ση παρου­σί­ας επι­δο­τού­με­νων ανέργων).

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο