Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δύο ακόμη στη φυλακή για το βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό

Δύο ακό­μη προ­φυ­λα­κί­σεις προ­σώ­πων που εμπλέ­κο­νται στην υπό­θε­ση της σεξουα­λι­κής βίας και εκμε­τάλ­λευ­σης σε βάρος της 12χρονης από τον Κολω­νό υπέ­γρα­ψαν σήμε­ρα ανα­κρί­τρια και εισαγγελέας.

Δύο από τους τέσ­σε­ρις άνδρες που συνε­λή­φθη­σαν μετά τα εντάλ­μα­τα που εξέ­δω­σε την περα­σμέ­νη Πέμ­πτη η δικα­στι­κή λει­τουρ­γός οδη­γή­θη­καν στην φυλα­κή μετά τις απο­λο­γί­ες που έδω­σαν σήμε­ρα για τις συνα­ντή­σεις που είχαν κανο­νί­σει με το 12χρονο κορίτσι.

Πρό­κει­ται για έναν 35χρονο και έναν 39χρονο που κατη­γο­ρού­νται για γενε­τή­σια πρά­ξη με ανή­λι­κο ένα­ντι αμοι­βής, οι οποί­οι συνε­λή­φθη­σαν καθώς ανα­γνω­ρί­στη­καν πριν λίγες ημέ­ρες από το παι­δί. Οι ίδιοι φέρο­νται να αρνή­θη­καν ενώ­πιον της ανα­κρί­τριας ότι είχαν σεξουα­λι­κή επα­φή με το κορί­τσι, απο­δε­χό­με­νοι πως “μιλού­σαν” μαζί της μέσω πλατφόρμας.

Χθες οδη­γή­θη­κε στη φυλα­κή άλλος ένας από τους συλ­λη­φθέ­ντες μετά τα εντάλ­μα­τα της δικα­στι­κής λει­τουρ­γού, ενώ την Πέμ­πτη θα απο­λο­γη­θεί ο τέταρ­τος συλληφθείς.

Με τη σημε­ρι­νή από­φα­ση ανα­κρί­τριας και εισαγ­γε­λέα για την προ­φυ­λά­κι­ση των δύο κατη­γο­ρου­μέ­νων που απο­λο­γή­θη­καν σήμε­ρα, οι προ­σω­ρι­νά κρα­τού­με­νοι για την υπό­θε­ση είναι και οι εννέα κατη­γο­ρού­με­νοι που βρέ­θη­καν ενώ­πιον των δικα­στι­κών αρχών.

 

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο