Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δ. Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση δεν παίρνει ουσιαστικά μέτρα για την ανάσχεση της πανδημίας

Η κυβέρ­νη­ση δεν παίρ­νει ουσια­στι­κά μέτρα για να ανα­σχε­θεί το κύμα της παν­δη­μί­ας, για την απο­φυ­γή του συνω­στι­σμού σε μεγά­λους χώρους δου­λειάς, ΜΜΜ και αλλού, τόνι­σε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημή­τρης Κου­τσού­μπας κατά την επί­σκε­ψή του στο Νοσο­κο­μείο της Λιβα­δειάς.

Ο Δ. Κου­τσού­μπας ανα­φέρ­θη­κε στις τερά­στιες ελλεί­ψεις στα νοσο­κο­μεία που κάνουν ανη­συ­χη­τι­κή την κατά­στα­ση με την παν­δη­μία και σημεί­ω­σε ότι το ΚΚΕ είναι στο πλευ­ρό των υγειο­νο­μι­κών που δίνουν τιτά­νια μάχη κόντρα στις ελλεί­ψεις για να ασκή­σουν το λει­τούρ­γη­μά τους.

Επι­σή­μα­νε τις ευθύ­νες της κυβέρ­νη­σης που δεν αλλά­ζει ρότα στην πολι­τι­κή της, δεν επι­τάσ­σει τον ιδιω­τι­κό τομέα της Υγείας.

Τέλος, σχε­τι­κά με τον εμβο­λια­σμό ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ σημεί­ω­σε ότι πρέ­πει να ανα­πτυ­χθεί ιδιαί­τε­ρα η ενη­μέ­ρω­ση του λαού, να προ­χω­ρή­σει ιδιαί­τε­ρα σε σχο­λεία, σχο­λές και σε στρα­τό­πε­δα, ενώ υπο­γράμ­μι­σε ότι το ΚΚΕ χωρίς να κιν­δυ­νο­λο­γεί θα βρί­σκε­ται μπρο­στά στην εκστρα­τεία ενη­μέ­ρω­σης και κινη­το­ποί­η­σης για την προ­στα­σία της υγεί­ας και της ζωής του λαού.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο