Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δ. Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεπεράσει κάθε όριο

“Η κυβέρ­νη­ση ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεπε­ρά­σει κάθε όριο. Έχει χάσει την ψυχραι­μία της υλο­ποιώ­ντας τις επι­τα­γές των τρα­πε­ζών, των funds, των κορα­κιών, όπως τους έλε­γε και η ίδια παλιό­τε­ρα. Υλο­ποιώ­ντας τις επι­τα­γές τους για πλει­στη­ρια­σμούς — πρώ­της ακό­μη κατοι­κί­ας — λαϊ­κών οικο­γε­νειών και βέβαια ποι­νι­κο­ποιώ­ντας από σήμε­ρα την δρά­ση όσων αγα­να­κτούν, όσων δια­μαρ­τύ­ρο­νται, όσων προ­σπα­θούν να εμπο­δί­σουν αυτή την αδι­κία”, δήλω­σε ο γενι­κός γραμ­μα­τέ­ας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημή­τρης Κου­τσού­μπας, που συμ­με­τεί­χε στην πορεία του ΠΑΜΕ με αφορ­μή τρο­πο­λο­γία της κυβέρ­νη­σης για αυτε­πάγ­γελ­τη δίω­ξη σε όσους εμπο­δί­ζουν τους πλειστηριασμούς.

Ο κ. Κου­τσού­μπας στη συνέ­χεια επι­σή­μα­νε ότι “η κυβέρ­νη­ση θα μας βρί­σκει συνε­χώς μπρο­στά της. Ο ελλη­νι­κός λαός δεν πρό­κει­ται να νομι­μο­ποι­ή­σει — εάν από­ψε τολ­μή­σουν και ψηφί­σουν με την ονο­μα­στι­κή ψηφο­φο­ρία, που έχει κατα­θέ­σει το ΚΚΕ, οι βου­λευ­τές του ΣΥΡΙΖΑ, της κυβερ­νη­τι­κής πλειο­ψη­φί­ας — αυτή την επαί­σχυ­ντη τρο­πο­λο­γία, δεν θα μπο­ρούν να στα­θούν σε όλη την Ελλά­δα. Δεν θα νομι­μο­ποι­η­θεί αυτό το μέτρο, ακό­μη κι αν ψηφι­στεί, δεν θα περάσει. ”

Κατα­λή­γο­ντας ο γενι­κός γραμ­μα­τέ­ας του ΚΚΕ υπο­γράμ­μι­σε: “Θα βρί­σκουν τον λαό, την εργα­τι­κή τάξη, τους αυτο­α­πα­χο­λού­με­νους, τη νεο­λαία κάθε μέρα στο δρόμο.”

EKTAKTO: Τα ΜΑΤ εμπό­δι­σαν τον Δ. Κου­τσού­μπα και βου­λευ­τές του ΚΚΕ να μπουν στη Βουλή

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο