Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δ. Κουτσούμπας: Ο ελληνικός λαός πρέπει να ενωθεί και να παλέψει ενάντια στα μέτρα που τον γονάτισαν και στα νέα μέτρα που έρχονται

«Η παρου­σία μας εδώ σήμε­ρα θέλει να κατα­δεί­ξει ότι χρειά­ζε­ται αυτός ο σπου­δαί­ος, ιστο­ρι­κός, αρχαιο­λο­γι­κός, τόπος ανα­βάθ­μι­ση και βεβαί­ως πρέ­πει να επι­ση­μά­νου­με ότι εδώ βρί­σκο­νται και πλού­σιες ιαμα­τι­κές πηγές, που δεν πρέ­πει ούτε να ιδιω­τι­κο­ποι­η­θούν, ούτε να δοθούν είτε σε Έλλη­νες είτε σε ξένους επι­χει­ρη­μα­τί­ες, αλλά να αξιο­ποι­η­θούν και να είναι δημό­σια περιου­σία, έτσι ώστε και να ανα­πτυ­χθεί και ο ιαμα­τι­κός του­ρι­σμός, μαζί με τον αρχαιο­λο­γι­κό κλπ, έτσι ώστε να μπο­ρεί ο λαός μας και να θερα­πεύ­ε­ται, αλλά και να απο­λαμ­βά­νει τις ομορ­φιές της πατρί­δας μας» δήλω­σε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημή­τρης Κου­τσού­μπας από τα «Θερ­μο­πύ­λεια 2018».

Απα­ντώ­ντας σε ερώ­τη­ση δημο­σιο­γρά­φου, σχε­τι­κά με δήλω­ση του ΠτΔ που έκα­νε λόγο για ενό­τη­τα του ελλη­νι­κού λαού απέ­να­ντι σε πολ­λούς κιν­δύ­νους και το σε ποιους κιν­δύ­νους ανα­φέ­ρε­ται, ο Δ. Κου­τσού­μπας είπε «ο ελλη­νι­κός λαός πρέ­πει να ενω­θεί, οι εργά­τες, οι αγρό­τες, οι επαγ­γελ­μα­τί­ες, η νεο­λαία, οι γυναί­κες των λαϊ­κών οικο­γε­νειών, δεν έχουν τίπο­τα να χωρί­σουν. Πρέ­πει όλοι αυτοί να ενω­θούν και να παλέ­ψουν τόσο ενά­ντια στα μέτρα που μας γονά­τι­σαν αυτά τα χρό­νια των μνη­μο­νί­ων, όσο και στα νέα μέτρα που έρχο­νται με τα μετα­μνη­μο­νια­κά μνη­μό­νια, αλλά, βεβαί­ως και για την απο­κα­τά­στα­ση όλων των πλη­γέ­ντων, όπως είναι οι πυρο­πα­θείς στην πατρί­δα μας και βεβαί­ως όσον αφο­ρά τα λεγό­με­να εθνι­κά θέμα­τα. Διό­τι οι κίν­δυ­νοι μεγα­λώ­νουν, οι ιμπε­ρια­λι­στι­κές επεμ­βά­σεις δυνα­μώ­νουν και η Ελλά­δα, με ευθύ­νη πρω­ταρ­χι­κή της σημε­ρι­νής ελλη­νι­κής κυβέρ­νη­σης, αλλά και των προη­γού­με­νων, γίνε­ται σημαιο­φό­ρος του ΝΑΤΟ και των Αμε­ρι­κά­νων στην ευρύ­τε­ρη περιο­χή που εγκυ­μο­νεί νέους κιν­δύ­νους για το λαό μας».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο