Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δ. Κουτσούμπας στους υποψήφιους των πανελλαδικών: «Σε αυτή τη νέα αρχή το ΚΚΕ και η ΚΝΕ θα βρίσκονται δίπλα σας»

Σε μήνυ­μά του ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημή­τρης Κου­τσού­μπας για την ανα­κοί­νω­ση των βάσε­ων εισα­γω­γής στα ΑΕΙ σημειώνει:

«Συγ­χα­ρη­τή­ρια σε όλους σας, για­τί όλοι δώσα­τε έναν δύσκο­λο αγώ­να. Η ανα­κοί­νω­ση των βάσε­ων σημα­το­δο­τεί για πολ­λούς από εσάς μια νέα σελί­δα στη ζωή σας. Το ζήτη­μα είναι αυτή τη σελί­δα να τη γρά­ψε­τε εσείς. Με τις ανά­γκες σας, τα όνει­ρά σας, τους αγώ­νες σας. Για­τί τα όμορ­φα, τα μεγά­λα και τα σημα­ντι­κά είναι μπρο­στά σας.

Είτε σας ικα­νο­ποιεί το τελι­κό απο­τέ­λε­σμα της προ­σπά­θειάς σας είτε όχι. Όπως και να προ­χω­ρή­σε­τε στη ζωή σας, η αρχή είναι μπροστά.

Και σε αυτή τη νέα αρχή το ΚΚΕ και η ΚΝΕ θα βρί­σκο­νται δίπλα σας. Για να αντι­πα­λέ­ψου­με μαζί την πολι­τι­κή που ορθώ­νει συνε­χώς εμπό­δια στη μόρ­φω­ση και τη ζωή των πολλών.

Στον αγώ­να για ουσια­στι­κή γνώ­ση και μόρ­φω­ση που πρέ­πει να παρέ­χε­ται δημό­σια και δωρε­άν από το κρά­τος. Για να καταρ­γη­θεί η απα­ρά­δε­κτη Ελά­χι­στη Βάση Εισα­γω­γής και η Τρά­πε­ζα Θεμά­των, που μόνο απο­κλει­σμούς έχουν να δώσουν.

Στη διεκ­δί­κη­ση για δημιουρ­γι­κή εργα­σία και ζωή με δικαιώματα.

Για την κοι­νω­νία της πραγ­μα­τι­κής ελευ­θε­ρί­ας, που μόνο σ’ αυτή μπο­ρεί να ανθί­σει η ευθύ­νη του κάθε ανθρώπου».

«Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο