Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δ. Κουτσούμπας: Τα γελοία σόου των Τσίπρα- Καμμένου, πρόκληση απέναντι σε έναν λαό που συνεχίζει να δοκιμάζεται

«Τα γελοία σόου των Τσί­πρα- Καμ­μέ­νου μόνο ως πρό­κλη­ση μπο­ρούν να χαρα­κτη­ρι­στούν, απέ­να­ντι σε έναν λαό που συνε­χί­ζει να δοκι­μά­ζε­ται, με τα παλιά αλλά και τα νέα μέτρα που συμ­φώ­νη­σε η κυβέρ­νη­ση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. Μπο­ρεί ο κ. Τσί­πρας να έβα­λε και να έβγα­λε τη γρα­βά­τα, όμως η θηλιά που έβα­λε στο λαι­μό του λαού μας, μένει και σφίγ­γει ακό­μα περισ­σό­τε­ρο, με το “μετα­μνη­μο­νια­κό” μνη­μό­νιο που του φόρ­τω­σε, και αν υπάρ­χει κάτι με το οποίο συμ­φω­νού­με με τον πρω­θυ­πουρ­γό, είναι ότι όντως πέτυ­χε να βγά­λει τη βρώ­μι­κη δου­λειά, για λογα­ρια­σμό του μεγά­λου κεφα­λαί­ου, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και μάλι­στα ως “ο πιο καλός ο μαθη­τής”!» δήλω­σε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημή­τρης Κουτσούμπας.

«Ο λαός έχει γνω­ρί­σει πολ­λούς τυχο­διώ­κτες. Μπο­ρεί ο κ. Τσί­πρας να ξεπέ­ρα­σε κάθε όριο σε αυτή την προ­σπά­θειά του να εξα­πα­τή­σει το λαό, όμως αυτό δεν πρό­κει­ται να τον σώσει. Θα βρε­θεί κι αυτός με τη σει­ρά του στα αζή­τη­τα, όταν τελι­κά χρε­ο­κο­πή­σει για να δώσει τη θέση του στον επό­με­νο χρή­σι­μο για τα συμ­φέ­ρο­ντά τους, τον οποίο ετοι­μά­ζουν βέβαια, τα επι­τε­λεία του συστή­μα­τος» προ­σθέ­τει ο κ. Κου­τσού­μπας και κατα­λή­γει στη δήλω­σή του:

«Ο λαός μας έχει μόνο μια επι­λο­γή: Με την πάλη του να στεί­λει στα αζή­τη­τα όλους αυτούς που κομ­μα­τιά­ζουν τη ζωή του. Να συμπο­ρευ­τεί με το ΚΚΕ.»

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο