Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΕΕΔΥΕ: Ειρήνη, Μετανάστευση, η πάλη του λαού για την Ειρήνη»

Η Ελλη­νι­κή Επι­τρο­πή για τη Διε­θνή Ύφε­ση και Ειρή­νη (ΕΕΔΥΕ) διορ­γα­νώ­νει Έκθε­σης Ζωγρα­φι­κής, Γλυ­πτι­κής, Χαρα­κτι­κής με θέμα: «Ειρή­νη, Μετα­νά­στευ­ση, η πάλη του λαού για την Ειρή­νη»,  4 έως 12 Δεκέμ­βρη 2015 στο Πολι­τι­στι­κό Κέντρο «Μελί­να» του Δήμου Αθη­ναί­ων, Ηρα­κλει­δών 66 Α & Θεσ­σα­λο­νί­κης, τηλ.210 3452150  (μετρό «Κερα­μει­κός»). Στην έκθε­ση συμ­με­τέ­χουν με έργα τους πάνω από 100 καλλιτέχνες.

PrintΤα εγκαί­νια της Έκθε­σης θα πραγ­μα­το­ποι­η­θούν στις 4/12, ημέ­ρα Παρα­σκευή κι ώρα 19:00.
Μέρες κι ώρες λει­τουρ­γί­ας: Τρί­τη – Σάβ­βα­το 10:00–20:00, Κυρια­κή 10:00–14:00. Δευ­τέ­ρα: Κλειστά.

Όπως ανα­φέ­ρει η ΕΕΔΥΕ: «Στις ιδιαί­τε­ρα δύσκο­λες για το λαό συν­θή­κες, με την όλο και πιο βαθιά εμπλο­κή της Ελλά­δας στις ιμπε­ρια­λι­στι­κές επεμ­βά­σεις, μεγα­λώ­νει η σημα­σία της κάθε είδους αντί­στα­σης στη θέλη­ση αυτών που θέλουν τους εργα­ζό­με­νους, τα λαϊ­κά στρώ­μα­τα, χωρίς καμία θέλη­ση για αντί­στα­ση και δράση.

Η ΕΕΔΥΕ, από την ίδρυ­σή της, στην 60χρονη αγω­νι­στι­κή της πορεία, είχε κι έχει τη συμ­με­το­χή και τη στή­ρι­ξη πολ­λών καλ­λι­τε­χνών-δημιουρ­γών με την παρου­σία και το έργο τους. Η τέχνη, οι καλ­λι­τέ­χνες – δημιουρ­γοί έχουν τη δική τους συμ­βο­λή στην εγρή­γορ­ση-αφύ­πνι­ση των συνει­δή­σε­ων με επί­γνω­ση των αστεί­ρευ­των δυνα­το­τή­των για λαϊ­κή οργά­νω­ση και πάλη κόντρα στη θέλη­ση των οικο­νο­μι­κά ισχυ­ρών, της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ , του ΝΑΤΟ και των άλλων ιμπε­ρια­λι­στι­κών οργανισμών».

Υπάρ­χει δυνα­τό­τη­τα για οργα­νω­μέ­νες επι­σκέ­ψεις από σχο­λεία και φορείς με ξενά­γη­ση από την ΕΕΔΥΕ και τους συμ­με­τέ­χο­ντες καλ­λι­τέ­χνες. Για περισ­σό­τε­ρες πλη­ρο­φο­ρί­ες και συνεν­νο­ή­σεις, επι­κοι­νω­νία με την ΕΕΔΥΕ 9π.μ‑4μ.μ στα τηλέ­φω­να 2103844853, 2103844854.

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο