Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΕΕΤΕ: Έναρξη της Έκθεσης «Ισορροπία – Το αμετάθετο χρέος» στο Ηράκλειο Κρήτης

Το Διοι­κη­τι­κό Συμ­βού­λιο του Επι­με­λη­τη­ρί­ου Εικα­στι­κών Τεχνών Ελλάδος/Ε.Ε.Τ.Ε., σε συνερ­γα­σία με την Επι­τρο­πή Κρή­της του Ε.Ε.Τ.Ε., ανα­κοι­νώ­νει την πραγ­μα­το­ποί­η­ση της έκθε­σης με τίτλο «Ισορ­ρο­πία – Το αμε­τά­θε­το χρέ­ος».

Σε αυτές τις συν­θή­κες που ζού­με και στην προ­σπά­θεια παρου­σί­α­σης της δου­λειάς των μελών του Ε.Ε.Τ..Ε που ζουν ή εργά­ζο­νται στην Κρή­τη, το Δ.Σ. απο­φά­σι­σε να υιο­θε­τή­σει την πρό­τα­ση της επι­τρο­πής Κρή­της του Ε.Ε.Τ.Ε. και να διορ­γα­νώ­σει την Έκθε­ση, στη Βασι­λι­κή Αγί­ου Μάρ­κου στο Ηρά­κλειο Κρή­της, από 3 έως 29 Νοεμ­βρί­ου 2022.

Φιλο­δο­ξού­με η έκθε­ση να είναι η αρχή μιας δημιουρ­γι­κής πορεί­ας και συνερ­γα­σί­ας του ΔΣ του ΕΕΤΕ με τους συνα­δέλ­φους μας εικα­στι­κούς στην Κρή­τη, καθώς και με τους φορείς της περιο­χής, όχι μόνο στο ανα­γκαίο θέμα της παρου­σί­α­σης της καλ­λι­τε­χνι­κής δου­λειάς των μελών του ΕΕΤΕ αλλά και στην επε­ξερ­γα­σία και προ­βο­λή όλων εκεί­νων των θεμά­των που απα­σχο­λούν την τέχνη, τους δημιουρ­γούς, αλλά και­την κοι­νω­νία, και τον συντο­νι­σμό των προ­σπα­θειών για την ανά­πτυ­ξη της καλ­λι­τε­χνι­κής δημιουρ­γί­ας και την προ­στα­σία της ελευ­θε­ρί­ας της καλ­λι­τε­χνι­κής έκφρα­σης, που είναι συστα­τι­κά στοι­χεία των αγώ­νων του ΕΕΤΕ.

Η έκθε­ση, όπως και όλες οι δρα­στη­ριό­τη­τες και καλ­λι­τε­χνι­κές δρά­σεις του φορέα, έχει ελεύ­θε­ρη είσο­δο, ενώ στη διά­θε­ση του κοι­νού είναι ο κατά­λο­γος με φωτο­γρα­φί­ες των έργων και βιο­γρα­φι­κά στοι­χεία των καλλιτεχνών.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Δευτέρα έως Σάββατο 9:00–14:00,
Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00–21:00.
Κυριακή κλειστά

ΕΕΤΕ Δελτίο Τύπου Έκθεση «Ισορροπία -
Το αμετάθετο χρέος» στο Ηράκλειο Κρήτης

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο