Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Εκδήλωση ΚΚΕ-ΚΝΕ στην Πολυτεχνειούπολη: Θα μιλήσει ο Δ. Κουτσούμπας

Σε εκδή­λω­ση στην Πολυ­τε­χνειού­πο­λη, που διορ­γα­νώ­νουν οι Οργα­νώ­σεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στα Πανε­πι­στή­μια της Αττι­κής, την Τετάρ­τη 13 Απρί­λη, στις 14.00, στον υπαί­θριο χώρο, στη Βιβλιο­θή­κη του ΕΜΠ, θα μιλή­σει για πρώ­τη φόρα ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημή­τρης Κου­τσού­μπας. Στη 1.30 μ.μ. θα γίνει συνά­ντη­ση με τον πρύ­τα­νη του ΕΜΠ, Ανδρέα Μπουντουβή.

Η εκδή­λω­ση έχει τίτλο «Μάθε την αλή­θεια! Μια σωστή πλευ­ρά έχει η Ιστο­ρία, την πάλη των λαών κόντρα στην αδικία!».

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ καλούν τους φοι­τη­τές να κάνουν κρι­τή­ριο στά­σης ζωής, αλλά και ψήφου στις επερ­χό­με­νες φοι­τη­τι­κές εκλο­γές, που θα διε­ξα­χθούν μετά από τρία χρό­νια, στις 18 Μάη την ίδια τους τη ζωή. Καλούν τη νέα γενιά να αναλογιστεί:

Για­τί διε­ξά­γε­ται αυτός ο πόλε­μος, ποιος φταί­ει και ποιος τελι­κά την πληρώνει;

Πώς μπο­ρού­με να μάθου­με την αλή­θεια ανά­με­σα στα fake news, την πολε­μι­κή προ­πα­γάν­δα και τη μονο­φω­νία όλων των αστι­κών κομμάτων;

Μπο­ρεί τελι­κά η νέα γενιά, που μέχρι τώρα έχει δει στη ζωή της κρί­σεις, παν­δη­μία και πολέ­μους, να κάνει κάτι για τον πόλε­μο, για την ακρί­βεια, για τις σπου­δές της;

Ποια τελι­κά είναι η σωστή πλευ­ρά της Ιστορίας;

Για όλα αυτά τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ ξεδι­πλώ­νουν πλού­σια συζή­τη­ση και δρά­ση στα Πανε­πι­στή­μια προ­βάλ­λο­ντας την πολι­τι­κή του Κόμ­μα­τος και καλώ­ντας τη νέα γενιά να βάλει στο επί­κε­ντρο τις δικές της ανά­γκες, να συμπο­ρευ­θεί με το ΚΚΕ.

«Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο