Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Εκδήλωση με θέμα «Λαϊκή Στέγη vs Τράπεζες και Funds: Τα σπίτια του Λαού τα σώζει ο λαός με το ΚΚΕ δυνατό!»

ΤΕΤΑΡΤΗ 1η ΜΑΡΤΗ _19:30
Κινηματογράφος “Αλέκα”, ΖΩΓΡΑΦΟΥ

3ης ορει­νής Ταξιαρ­χί­ας 13, πλα­τεία Γαρδένια

Θα μιλή­σει ο Μάκης Παπα­δό­που­λος, υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής Επι­κρα­τεί­ας και μέλος του ΠΓ του ΚΚΕ ενώ παρεμ­βά­σεις θα ακο­λου­θή­σουν παρεμ­βά­σεις από τους:

Βάλ­σα­μο Συρί­γο, υπο­ψή­φιο βου­λευ­τή Αν. Αττι­κής, μέλος της Γραμ­μα­τεί­ας του ΠΑΜΕ και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ,

Γιάν­νη Ανα­γνώ­στου, πρό­ε­δρο του Συν­δι­κά­του Οικο­δό­μων Αττι­κής και υπο­ψή­φιο βου­λευ­τή Νότιου Τομέα,

Δανάη Κυλά­κου, πρό­ε­δρο του Συλ­λό­γου Οικο­τρό­φων Φοι­τη­τι­κής Εστί­ας Πανε­πι­στη­μί­ου Αθήνας,

Ανδρέα Καρα­βί­δα, δημο­τι­κό Σύμ­βου­λο Ζωγρά­φου με τη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» και υπο­ψή­φιο βου­λευ­τή Νότιου Τομέα

και Θανά­ση Καλα­μπα­λί­κη, πρό­ε­δρο της ΟΒΣΑ και υπο­ψή­φιο βου­λευ­τή Νότιου Τομέα.

ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ  ΤΑ ΣΩΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ
ΜΕ ΚΚΕ ΔΥΝΑΤΟ !

Το ΚΚΕ καλεί όσους:

υπο­φέ­ρουν σήμε­ρα με την αύξη­ση του κόστους της λαϊ­κής, της επαγ­γελ­μα­τι­κής και φοι­τη­τι­κής στέ­γης, με τη ραγδαία άνο­δο των ενοι­κί­ων, των επι­το­κί­ων στα στε­γα­στι­κά δάνεια, με την ακρί­βεια που πλήτ­τει το λαϊ­κό εισόδημα

ανη­συ­χούν έπει­τα από τους φονι­κούς σει­σμούς σε Τουρ­κία-Συρία για το τι θα συμ­βεί σε περί­πτω­ση ανά­λο­γου μεγέ­θους σει­σμό στη χώρα μας, αν θα αντέ­ξουν τα κτίρια

δεν απο­δέ­χο­νται την προ­σπά­θεια να μας επι­βά­λουν σαν «κανο­νι­κό­τη­τα» τους πλει­στη­ρια­σμούς στη ζωή μας…

Να προ­βλη­μα­τι­στούν

Γιατί στον 21ο αιώνα;

ο πλει­στη­ρια­σμός της πρώ­της κατοι­κί­ας θεω­ρεί­ται «κανο­νι­κό­τη­τα» σε μία «ευνο­μού­με­νη πολι­τεία» όπως λένε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αντά­μα, μαζί και το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και τα άλλα κόμ­μα­τα, που υπε­ρα­σπί­ζο­νται αυτή την «κανο­νι­κό­τη­τα»;

η κατοι­κία μετα­τρέ­πε­ται σε «πολυ­τέ­λεια» για το λαό και τα παι­διά του;

οι επαγ­γελ­μα­τί­ες και έμπο­ροι στε­νά­ζουν για να κρα­τή­σουν το μαγα­ζί και τη δρα­στη­ριό­τη­τά τους, με την εκτί­να­ξη του κόστους της επαγ­γελ­μα­τι­κής στέ­γης να προ­στί­θε­ται στη φορο­λη­στεία, στο χτύ­πη­μα του εισο­δή­μα­τος και τη δου­λειά από το πρωί μέχρι το βρά­δυ;

χιλιά­δες φοι­τη­τές αγω­νιούν να βρουν δωμά­τιο σε μία από τις ελά­χι­στες εστί­ες της πόλης μας, οδη­γώ­ντας όσους δεν τα κατα­φέ­ρουν να εγκα­τα­λεί­πουν τα όνει­ρά και τις σπου­δές τους;

παρά τα προει­δο­ποι­η­τι­κά μηνύ­μα­τα και από τους πρό­σφα­τους φονι­κούς σει­σμούς στην Τουρ­κία και τη Συρία, δεν πραγ­μα­το­ποιού­νται έλεγ­χοι στα­τι­κής επάρ­κειας στα σχο­λεία, στα Πανε­πι­στή­μια, στα Νοσο­κο­μεία γενι­κό­τε­ρα σε δημό­σια κτή­ρια και τις κατοι­κί­ες που στε­γά­ζουν τον εργα­ζό­με­νο λαό και τους νέους;

υπάρ­χουν ένα σωρό σύγ­χρο­να κτί­ρια ακα­τοί­κη­τα, την ίδια ώρα που νέα ζευ­γά­ρια ανα­γκά­ζο­νται ακό­μα και να συγκα­τοι­κούν με τους γονείς τους;

κατα­σκευά­ζο­νται κυριο­λε­κτι­κά μέσα από το αίμα των εργα­τών φαρα­ω­νι­κά σύγ­χρο­να έργα όπως το «QΑΤΑ­Rα­μέ­νο Μου­ντιάλ» μέσα σε λίγους μήνες, με χιλιά­δες νεκρούς εργά­τες για την κατα­σκευή του, ενώ την ίδια ώρα σύγ­χρο­νες κατοι­κί­ες με περι­βάλ­λο­ντα χώρο, κατάλ­λη­λο για την ανά­πτυ­ξη του ανθρώ­που απο­τε­λούν άπια­στο όνει­ρο για το λαό;

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΛΟΓΟΥΣ
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΤΙΑ!

Είναι η ίδια η καπι­τα­λι­στι­κή ανά­πτυ­ξη. Είναι η πολι­τι­κή των εκά­στο­τε κυβερ­νή­σε­ων και της ΕΕ που θυσιά­ζει τις ανά­γκες των εργα­ζο­μέ­νων, τσα­κί­ζει το λαϊ­κό εισό­δη­μα, μετα­τρέ­πει τα πάντα σε εμπο­ρεύ­μα­τα στο βωμό της αντα­γω­νι­στι­κό­τη­τας της ελλη­νι­κής οικο­νο­μί­ας, για να εξυ­πη­ρε­τη­θούν τα κέρ­δη των λίγων.

Γι’ αυτό και σήμε­ρα προ­κρί­νε­ται από την άρχου­σα τάξη και τις κυβερ­νή­σεις της:

Η «πρά­σι­νη μετά­βα­ση» που πέρα από τα «πρά­σι­να» χαρά­τσια στην ενέρ­γεια, θα οδη­γή­σει λίαν συντό­μως και στον «πρά­σι­νο ΕΝΦΙΑ» σε αυτούς που δε συμ­μορ­φώ­νο­νται «προς τας υπο­δεί­ξεις». Αυτή η στρα­τη­γι­κή ούτως ή άλλως ιεραρ­χεί την ενερ­γεια­κή «ανα­βάθ­μι­ση» ένα­ντι της αντι­σει­σμι­κής θωρά­κι­σης και προ­ω­θεί την πρώ­τη στα δημό­σια κτή­ρια, χωρίς όμως τον απα­ραί­τη­το προ­σει­σμι­κό έλεγ­χο των κτη­ρί­ων που αλλάζουν.

Η υπο­χρη­μα­το­δό­τη­ση των αντί­στοι­χων και απα­ραί­τη­των υπη­ρε­σιών του κρά­τους, η περε­ταί­ρω εμπο­ρευ­μα­το­ποί­η­ση τους, που οδη­γεί στην απου­σία ελέγ­χων στα­τι­κό­τη­τας και κατ’ επέ­κτα­ση αντι­σει­σμι­κής θωράκισης.

Η προ­στα­σία των τρα­πε­ζών από τα «κόκ­κι­να δάνεια» και η 4η φορά εξυ­γί­αν­σή τους για την δια­σφά­λι­ση ζεστού χρή­μα­τος για τους βιο­μη­χά­νους και τους μεγα­λε­μπό­ρους με απο­τέ­λε­σμα την έντα­ση των πλει­στη­ρια­σμών από funds και άλλα κορά­κια. Μάλι­στα η αλλα­γή του μείγ­μα­τος δημο­σιο­νο­μι­κής δια­χεί­ρι­σης για την προ­στα­σία των κερ­δών τους, οδη­γεί σήμε­ρα στην άνο­δο των επι­το­κί­ων της Ευρω­παϊ­κής Κεντρι­κής Τρά­πε­ζας «κοκ­κι­νί­ζο­ντας» τα δάνεια ακό­μα περισ­σό­τε­ρων δανειοληπτών.

Η πολι­τι­κή ανέ­γερ­σης φοι­τη­τι­κών εστιών μέσω ΣΔΙΤ (Συμπρά­ξε­ων Δημο­σί­ου και Ιδιω­τι­κού Τομέα) που οδη­γεί στην αντα­πο­δο­τι­κό­τη­τα, στο νοί­κι και στην υπο­βάθ­μι­ση των παρο­χών στη βάση του κόστους — οφέ­λους των μεγα­λο­ερ­γο­λά­βων, αφού για χρό­νια χιλιά­δες φοι­τη­τές βρί­σκο­νταν εκτός από αυτές λόγω των ελά­χι­στων δωμα­τί­ων ενώ όσοι τελι­κά κατά­φερ­ναν να πάρουν ένα δωμά­τιο, κατα­δι­κά­ζο­νταν σε άθλιες συν­θή­κες δια­βί­ω­σης λόγω της μη συντή­ρη­σής τους.

0 εξα­γω­γι­κός προ­σα­να­το­λι­σμός της ελλη­νι­κής οικο­νο­μί­ας και της του­ρι­στι­κής βιο­μη­χα­νί­ας που οδη­γεί πολ­λές εται­ρεί­ες — real estate, ιδιο­κτή­τες ακι­νή­των να προ­τι­μούν την πιο κερ­δο­φό­ρα βρα­χυ­χρό­νια μίσθω­ση σε του­ρί­στες, αντί για την μακρο­χρό­νια μίσθω­ση σε κατοί­κους των αστι­κών κέντρων.

Η μετα­τρο­πή της Αθή­νας σε “citybreak” προ­ο­ρι­σμό του Σαβ­βα­το­κύ­ρια­κου και για τις τέσ­σε­ρις επο­χές του χρό­νου, απαι­τεί την ανά­πλα­ση όλης της Αττι­κής. Η περί­κλει­στη «πόλη των πλου­σί­ων» που οικο­δο­μεί­ται στο Ελλη­νι­κό, η ανά­πλα­ση στην ΠΥΡΚΑΛ και στον Υμητ­τό, είναι μόνο μερι­κά στιγ­μιό­τυ­πα της στρα­τη­γι­κής που δίνει «μπιτ παρά» τη γη στους ομί­λους, για να αυξή­σουν κι άλλο τα κέρ­δη τους, εκτι­νάσ­σο­ντας και τις αντι­κει­με­νι­κές αξί­ες ακι­νή­των στις παρα­πλή­σιες περιοχές.

Η άνο­δος της ζήτη­σης για αγο­ρά κατοι­κιών από διά­φο­ρους επεν­δυ­τές, που τοπο­θε­τούν τα χρή­μα­τά τους με μεγα­λύ­τε­ρη ασφά­λεια μιας και τα προη­γού­με­να χαμη­λά επι­τό­κια των τρα­πε­ζών δεν τους αρκού­σαν. Στη βάση αυτή εντάσ­σε­ται και το πρό­γραμ­μα «goldenvisa» για την προ­σέλ­κυ­ση ξένων επεν­δυ­τών, που δίνει τη δυνα­τό­τη­τα σε όποιον αγο­ρά­ζει ακί­νη­τα αξί­ας άνω των 250.000 ευρώ (για τα Νότια και Βόρεια προ­ά­στια της Αττι­κής 500.000), να απο­κτά μόνι­μη άδεια δια­μο­νής στην Ελλά­δα και κατ’ επέ­κτα­ση στην ΕΕ, οδη­γώ­ντας στην εκτί­να­ξη των τιμών των ακινήτων.

Τα στοιχεία τους, ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ
τα μεγάλα λόγια της ΝΔ
για «ανάπτυξη που δίνει ευκαιρίες»
και του ΣΥΡΙΖΑ για «ανάπτυξη με δίκαιο τρόπο»

Μητσοτακης Τσίπρας Mitsotakis Tsipras

Το 2022 η πλειο­ψη­φία των νοι­κο­κυ­ριών δίνει από 60% ως 70% του μέσου μισθού ενός εργα­ζό­με­νου για τα έξο­δα στέ­γα­σης (ενοί­κιο ή δόση στε­γα­στι­κού και λογαριασμούς).

Από το 2009 μέχρι σήμε­ρα έχει μειω­θεί η ιδιο­κα­τοί­κη­ση στην Ελλά­δα κατά 10% και πάνω.

Μόνο το 2022 οι αντι­κει­με­νι­κές αξί­ες έσπα­σαν ρεκόρ στο Νότιο Τομέα της Αττι­κής, στην περιο­χή που στή­νε­ται η «περί­κλει­στη πόλη των πλού­σιων» του Ελλη­νι­κού, στο 13,8%. Ενώ τα ενοί­κια ανέ­βη­καν στο 5,4%, παρό­μοια και ο ΕΝΦΙΑ.

Το 2022 ήταν προ­γραμ­μα­τι­σμέ­νοι πάνω από 44.000 πλει­στη­ρια­σμοί ενώ 700.000 πλει­στη­ρια­σμοί προ­Βλέ­πο­νται μέσα στο 2023.

Περί­που το 60% των κτη­ρί­ων να είναι κατα­σκευα­σμέ­να χωρίς καθό­λου αντι­σει­σμι­κούς κανο­νι­σμούς ή με τον αντι­σει­σμι­κό κανο­νι­σμό του 1959.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά… τώρα μας καλούν
να ζήσουμε στην «κανονικότητα» των πλειστηριασμών και των εξώσεων!

— Το χρονικό του εγκλήματος
στο θέμα των πλειστηριασμών —

2010: Η κυβέρ­νη­ση ΠΑΣΟΚ θέσπι­σε με το νόμο Κατσέ­λη το κυνή­γι των δανειο­λη­πτών από τιςτρά­πε­ζες για να διευ­θε­τή­σουν τα χρέη τους. Απο­τέ­λε­σε την βάση για το σκοι­νί που έδε­σαν τη «θηλιά»οι επό­με­νες κυβερ­νή­σεις στα υπερ­χρε­ω­μέ­να νοικοκυριά.

2015–2016: Η κυβέρ­νη­ση ΣΥΡΙΖΑ — ακρο­δε­ξιών ΑΝΕΛ ψήφι­σε την πώλη­ση των «κόκ­κι­νων» δανεί­ων στα ίυηάδ, σύμ­φω­να με τις σχε­τι­κές μνη­μο­νια­κές δεσμεύ­σεις τις οποί­ες είχαν ψηφί­σει και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

2017: Η κυβέρ­νη­ση ΣΥΡΙΖΑ — ακρο­δε­ξιών ΑΝΕΛ ψηφί­ζει τη διε­νέρ­γεια ηλε­κτρο­νι­κών πλει­στη­ρια­σμών και το ιδιώ­νυ­μο για όσους αντι­στέ­κο­νται ενά­ντια στους πλει­στη­ρια­σμούς σπι­τιών λαϊ­κών οικογενειών.

2020: Η κυβέρ­νη­ση της ΝΔ, με τον πτω­χευ­τι­κό κώδι­κα που έφε­ρε ολο­κλή­ρω­σε το έγκλη­μα. Για όσους δεν μπο­ρούν να αντα­πε­ξέλ­θουν στην εξυ­πη­ρέ­τη­ση των δανεί­ων τους, προ­βλέ­πε­ται δέσμευ­ση του συνό­λου της περιου­σί­ας τους και εκποί­η­σή της, δίνο­ντας φυσι­κά την επι­λο­γή στις τρά­πε­ζες να απο­κτή­σουν ό,τι κι αν θέλουν.

12 Φεβρουά­ριου 2023:

Με από­φα­ση του Αρεί­ου Πάγου και με βάση τους νόμους της ΝΔ, του ΓΥΡΙΖΑ και του ΠΑΓΟΚ «λύνο­νται τα χέρια» των funds και των αρπα­κτι­κών για νέο γύρο μαζι­κών πλει­στη­ρια­σμών λαϊ­κών κατοικιών

Η αδυ­να­μία κάλυ­ψης των λαϊ­κών ανα­γκών για σύγ­χρο­νη και ασφα­λή στέ­γη, έχει τη ρίζα της στο DΝΑ του καπι­τα­λι­στι­κού συστή­μα­τος, στην ίδια την άναρ­χη καπι­τα­λι­στι­κή ανά­πτυ­ξη που γίνε­ται με κρι­τή­ριο το κέρ­δος, στις κρί­σεις που την χαρακτηρίζουν.

Σήμε­ρα ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, είτε ως κυβέρ­νη­ση, είτε ως αντι­πο­λί­τευ­ση, έχουν βάλει τη δική τους σφρα­γί­δα σε αυτήν την «ανά­πτυ­ξη», σε αυτό το αντι­λαϊ­κό έργο. Δεν περί­με­νε κανείς κάτι άλλο από κόμ­μα­τα που είναι δεμέ­να με τη στρα­τη­γι­κή της ΕΕ και τα συμ­φέ­ρο­ντα των μεγά­λων ομί­λων που υπηρετεί.

Και το ΜΕΡΑ25 όμως δεν πάει πολύ πίσω… Για παρά­δειγ­μα, αντί του προ­γράμ­μα­τος «ΗΡΑΚΛΗΣ» που εφαρ­μό­ζε­ται σήμε­ρα για την αντι­με­τώ­πι­ση των πλει­στη­ρια­σμών, προ­τεί­νει το πρό­γραμ­μα «ΟΔΥΣΣΕΑΣ». Στην πρά­ξη μια κρα­τι­κή «κακή τρά­πε­ζα», που θα χρη­μα­το­δο­τεί­ται απ’ το κρά­τος, δηλα­δή από τη φορο­λο­γία του εργα­ζό­με­νου λαού, για να δια­σφα­λί­σει τη «δια­τή­ρη­ση του ποσο­στού ιδιο­κτη­σί­ας των δανειο­λη­πτών, έως την έναρ­ξη της κανο­νι­κής απο­πλη­ρω­μής των δανεί­ων», που για να την πάρεις πρέ­πει να ρευ­στο­ποι­ή­σεις τα υπό­λοι­πα περιου­σια­κά στοι­χεία σου.

Κάνουμε τώρα έξωση στην πολιτική που μετατρέπει
το δικαίωμα στη στέγη σε εμπόρευμα για τα κέρδη των λίγων!

Η ίδια η πεί­ρα των τελευ­ταί­ων μηνών, οι μεγά­λες κινη­το­ποι­ή­σεις για να μη περά­σει το ξεσπί­τω­μα λαϊ­κών οικο­γε­νειών, όπως της χαμη­λο­συ­ντα­ξιού­χου στου Ζωγρά­φου, δεί­χνουν τον μόνο ρεα­λι­στι­κό δρό­μο. Με την οργα­νω­μέ­νη συλ­λο­γι­κή διεκ­δί­κη­ση των σωμα­τεί­ων, των φοι­τη­τι­κών συλ­λό­γων, των μαζι­κών φορέ­ων ακυ­ρώ­νο­νται οι εξώ­σεις, δια­σφα­λί­ζε­ται η ουσια­στι­κή προ­στα­σία της πρώ­της κατοικίας.

Αυτό που κρί­νε­ται σήμε­ρα και την «επό­με­νη μέρα» ίων εκλο­γών, είναι ο λαός και το κίνη­μά του να βρε­θούν πιο δυνα­τοί για την προ­στα­σία της λαϊ­κής στέ­γης, την ενί­σχυ­ση της αντι­σει­σμι­κής θωρά­κι­σης, για το σύνο­λο των δικαιω­μά­των τους, με την διεκδίκηση:

Ολο­κλη­ρω­μέ­νου στε­γα­στι­κού σχε­δια­σμού, με στό­χο την κάλυ­ψη των εργα­τι­κών λαϊ­κών αναγκών.

Επα­να­σύ­στα­σης του Οργα­νι­σμού Εργα­τι­κής Κατοι­κί­ας (ΟΕΚ) και ενί­σχυ­σης του απο­κλει­στι­κά κρα­τι­κού κατα­σκευα­στι­κού προ­γράμ­μα­τος. Αξιο­ποί­η­σης των απο­θε­μα­τι­κών του πρώ­ην ΟΕΚ και της μεγά­λης ακί­νη­της περιου­σί­ας του για τις ανά­γκες των εργα­ζο­μέ­νων και της νεολαίας.

Άτο­κα δάνεια στους δικαιού­χους εργα­ζό­με­νους, ανέρ­γους, τα νέα ζευ­γά­ρια, για από­κτη­ση, απο­πε­ρά­τω­ση, συντή­ρη­ση και επι­σκευή κατοικίας.

300 ευρώ μηνιαία επι­δό­τη­ση για όλους τους φοι­τη­τές που νοι­κιά­ζουν. Πλα­φόν στις τιμές των ενοι­κί­ων. Με ευθύ­νη του κρά­τους να αξιο­ποι­η­θούν δια­με­ρί­σμα­τα, ξενο­δο­χεία, για δωρε­άν στέ­γα­ση, ώστε να μη μεί­νει κανέ­νας φοι­τη­τής που το έχει ανά­γκη χωρίς στέγη.

Αξιο­ποί­η­σης της ακί­νη­της περιου­σί­ας Ιδρυ­μά­των και άλλων κτι­ρί­ων ή οικο­πέ­δων του Δημο­σί­ου, των Δήμων και Περι­φε­ρειών, για δημιουρ­γία νέων εστιών στην ευθύ­νη του κρά­τους, χωρίς ΣΔΙΤ και ενοί­κια. Επι­σκευή και ανα­καί­νι­ση όλων των παλιών εστιών με κρα­τι­κή δαπά­νη. Αύξη­ση της φορο­λο­γί­ας των κερ­δών των μεγά­λων επι­χει­ρη­μα­τι­κών ομίλων.

Μεί­ω­ση και πλα­φόν στο ηλε­κτρι­κό ρεύ­μα, έντα­ξη στο κοι­νω­νι­κό τιμο­λό­γιο της φοι­τη­τι­κής στέγης.

Κατάρ­γη­ση όλων των άδι­κων άμε­σων και έμμε­σων φόρων για το λαό, του ΕΝΦΙΑ, του ειδι­κού τέλους κατα­νά­λω­σης, του ΦΠΑ σε πετρέ­λαιο, βεν­ζί­νη, φυσι­κό αέριο, του τέλος επι­τη­δεύ­μα­τος για τους επαγγελματίες.

Αύξη­ση στους μισθούς πάνω από τον πλη­θω­ρι­σμό, κατάρ­γη­ση όλων των αντερ­γα­τι­κών νόμων, Συλ­λο­γι­κές Συμ­βά­σεις Εργα­σί­ας για όλους, επα­να­φο­ρά τριε­τιών, επί­δο­μα ανερ­γί­ας στο 80% του κατώ­τα­του μισθού.

Καθιέ­ρω­ση αφο­ρο­λό­γη­του που να καλύ­πτει τις ανά­γκες της λαϊ­κής οικογένειας.

Καμία δια­κο­πή ρεύ­μα­τος στις λαϊ­κές οικογένειες.

Να στα­μα­τή­σει, εδώ και τώρα, το αίσχος των πλει­στη­ρια­σμών των λαϊ­κών κατοικιών.

Mε πιο ισχυρό το ΚΚΕ  σε όλες τις εκλογικές μάχες
και στην καθημερινή διεκδίκηση!

Για να είναι μαζί μας περισσότεροι βουλευτές του στο δρόμο του αγώνα
Για να προστατέψουμε το λαό από τα κοράκια και τους πολιτικούς τους εκπροσώπους!
Για να παλέψουμε από καλύτερες θέσεις και να καταφέρουμε αποτελεσματική πίεση
για να πάρουμε ανάσες ανακούφισης, για να προστατέψουμε τα δικαιώματά μας!
Δεν υπάρχει πολυτέλεια για άλλο χαμένο χρόνο!

Μόνο ο λαός σώζει το λαό όπως απο­δει­κνύ­ε­ται για άλλη μια φορά και σήμε­ρα, με την τερά­στια αλλη­λεγ­γύη που εκφρά­ζε­ται ανά­με­σα στον ελλη­νι­κό και τουρ­κι­κό λαό μετά τους πρό­σφα­τους σει­σμούς. Με το ΚΚ Τουρ­κί­ας να πρω­τα­γω­νι­στεί στην οργά­νω­ση της λαϊ­κής αλλη­λεγ­γύ­ης, σώζο­ντας το λαό από τα χαλά­σμα­τα, παλεύ­ο­ντας για την κάλυ­ψη των ανα­γκών του, την στιγ­μή που και εκεί το αστι­κό κρά­τος είναι “απών” από τη στή­ρι­ξη του φτω­χού κόσμου

Τώρα, με πιο ισχυρό ΚΚΕ, ανοίγουμε το δρόμο
για ριζικές αλλαγές και ανατροπές
για να είναι οι εργαζόμενοι, ο λαός, νοικοκύρηδες
στον τόπο τους, στον κόπο τους και στο σπίτι τους!

«Κάψε» τα αντιλαϊκά σενάρια!
ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ
ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ME ΚΚΕ ΔΥΝΑΤΟ!
Στους διπλούς εκβιασμούς η απάντηση είναι μία
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο