Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Εκδηλώσεις Καθαρά Δευτέρα: Κούλουμα στους «κόκκινους» δήμους της Αττικής

Το τρι­ή­με­ρο των εκδη­λώ­σε­ων στο Δήμο Χαϊ­δα­ρί­ου ολο­κλη­ρώ­νε­ται με τα Κού­λου­μα στο Δαφ­νί την Καθα­ρά Δευ­τέ­ρα, στις 11 π.μ. στη γιορ­τή Δαφ­νιού. Οι εθνι­κο­το­πι­κοί Σύλ­λο­γοι του δήμου, με τα περι­πτε­ρά τους, θα δώσουν έναν ιδιαί­τε­ρο παρα­δο­σια­κό τόνο στην εκδή­λω­ση, ενώ θα προ­σφέ­ρο­νται δωρε­άν εκλε­κτά Σαρα­κο­στια­νά από το δήμο. Θα ακο­λου­θή­σει μεγά­λη συναυ­λία με παρα­δο­σια­κά τρα­γού­δια, πολύ χορό και καλό κρασί.

Η είσο­δος σε όλες τις εκδη­λώ­σεις είναι ελεύθερη.

Δήμος Πετρούπολης

Στις 11.30 π.μ. στην πλα­τεία Αγ. Δημη­τρί­ου το πρό­γραμ­μα των εκδη­λώ­σε­ων ανοί­γει με τον Χρι­στό­φο­ρο Ζαρα­λί­κο, με μία παρά­στα­ση επι­θε­ώ­ρη­ση της καθη­με­ρι­νό­τη­τας στο κλί­μα της Απο­κριάς. Στη συνέ­χεια, χορός και τρα­γού­δια από παρα­δο­σια­κή ορχήστρα.

Δήμος Καισαριανής

Καθα­ρά Δευ­τέ­ρα 11 Μάρ­τη, στις 11 π.μ. στο πάρ­κο Αϊ Γιάν­νη στα «Ξύλι­να», όπου όλοι οι Και­σα­ρια­νιώ­τες και οι Και­σα­ρια­νιώ­τισ­σες θα γιορ­τά­σουν τα παρα­δο­σια­κά «Κού­λου­μα», όπως κάθε χρό­νο για δεκα­ε­τί­ες τώρα, με ζωντα­νή μου­σι­κή, πολύ χορό και νηστί­σι­μα εδέ­σμα­τα που θα προ­σφέ­ρο­νται στο χώρο.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο