Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Εκλογές 2023: Χωρίς καταβολή διοδίων οι διελεύσεις σε όλους τους αυτοκινητοδρόμους της χώρας

Ελεύ­θε­ρη, χωρίς κατα­βο­λή διο­δί­ων θα είναι η διέ­λευ­ση των πολι­τών σε όλους τους αυτο­κι­νη­τό­δρο­μους της χώρας προ­κει­μέ­νου να διευ­κο­λυν­θεί η μετα­κί­νη­σή τους στις βου­λευ­τι­κές εκλο­γές της 21ης Μαΐ­ου 2023, όπως προ­βλέ­πει από­φα­ση του υφυ­πουρ­γού Υπο­δο­μών και Μετα­φο­ρών, αρμό­διου για τις Υπο­δο­μές, Γιώρ­γου Καραγιάννη.

Η ελεύ­θε­ρη διέ­λευ­ση θα ξεκι­νή­σει στις 00:00 του Σαβ­βά­του 20 Μαΐ­ου 2023 και θα διαρ­κέ­σει έως τις 08:00 το πρωί της Δευ­τέ­ρας 22 Μαΐ­ου 2023.

Ειδι­κό­τε­ρα, χωρίς διό­δια θα πραγ­μα­το­ποι­η­θούν οι διε­λεύ­σεις επι­βα­τι­κών Ι.Χ. και δικύ­κλων οχη­μά­των (κατη­γο­ρί­ες 1 και 2) στους μετω­πι­κούς και πλευ­ρι­κούς Σταθ­μούς Διο­δί­ων όλων των μεγά­λων αυτο­κι­νη­τό­δρο­μων της χώρας:

- Αυτο­κι­νη­τό­δρο­μος Ελευ­σί­να — Κόριν­θος — Πάτρα — Παρά­καμ­ψη Πάτρας, Αυτο­κι­νη­τό­δρο­μος Κόριν­θος — Τρί­πο­λη — Καλα­μά­τα και Λεύ­κτρο — Σπάρτη,

- Γέφυ­ρα Ρίο — Αντίρριο,

- Ιόνια οδός

- Αυτο­κι­νη­τό­δρο­μος ΠΑΘΕ τμή­μα Μετα­μόρ­φω­ση — Σκάρφεια,

- Αυτο­κι­νη­τό­δρο­μος Κεντρι­κής Ελλά­δος και τμή­μα ΠΑΘΕ Σκάρ­φεια — Ράχες, Αυτο­κι­νη­τό­δρο­μος Ράχες — Κλειδί,

- Εγνα­τία Οδός

- Αττι­κή Οδός

Από την Πέμ­πτη η δωρε­άν διέ­λευ­ση για τους δικα­στι­κούς αντιπροσώπους

Σε ό,τι αφο­ρά τους δικα­στι­κούς αντι­προ­σώ­πους που θα μετα­βούν για την εκτέ­λε­ση των καθη­κό­ντων τους, η είσπρα­ξη διο­δί­ων τελών θα ανα­στα­λεί από την Πέμ­πτη 18 Μαΐ­ου 2023 στις 10:00 έως και τη Δευ­τέ­ρα 22 Μαΐ­ου 2023 στις 24:00, προ­κει­μέ­νου να εκτε­λέ­σουν τα καθή­κο­ντα τους. Η διέ­λευ­ση χωρίς την επι­βο­λή διο­δί­ων θα γίνε­ται με την επί­δει­ξη του εγγρά­φου τοπο­θέ­τη­σης του δικα­στι­κού αντι­προ­σώ­που καθώς και του Δελ­τί­ου Αστυ­νο­μι­κής Ταυ­τό­τη­τάς τους.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο