Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Εκλογές 25 Ιούνη: Μέχρι και οι Κ.Ο.Τ.Ε.Σ στηρίζουν ΚΚΕ

«Να στη­ρί­ξου­με εκλο­γι­κά το ΚΚΕ που στα­θε­ρό στις αξί­ες και τη δρά­ση του απο­τε­λεί τον γνή­σιο και πραγ­μα­τι­κό αντί­πα­λο της Δεξιάς και της ολι­γαρ­χί­ας» καλεί το Κόμ­μα Κ.Ο.Τ.Ε.Σ (Καπνι­στι­κές Ομά­δες για την Τέχνη και την Εικα­στι­κή Συγκρό­τη­ση) και ο πρό­ε­δρός του Νίκος Λούβρος.

Το συγκε­κρι­μέ­νο κόμ­μα έλα­βε μέρος στις εκλο­γές της 21ης Μάη αλλά δεν θα πάρει μέρος στις επό­με­νες εκλο­γές στις 25 Ιού­νη. Ο Νίκος Λού­βρος στις εκλο­γές του 2019 ήταν υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Αθήνας.

Ολό­κλη­ρη η ανακοίνωση

«Το κόμ­μα Κ.Ο.Τ.Ε.Σ ευχα­ρι­στεί τους χιλιά­δες πολί­τες που μας τίμη­σαν με την ψήφο τους στις εκλο­γές της 21ης Μαΐ­ου. Επί­σης ευχα­ρι­στού­με από καρ­διάς τους εθε­λο­ντές και τους υπο­ψη­φί­ους μας. Δυστυ­χώς όμως δεν θα πάρου­με μέρος στις εκλο­γές της 25ης Ιου­νί­ου διό­τι το θεω­ρού­με άσκοπο.

Καλού­με όλους όσοι μας τίμη­σαν με την ψήφο τους, δια­τη­ρώ­ντας τις δια­φο­ρές μας σε βασι­κά ή επι μέρους ζητή­μα­τα, να στη­ρί­ξου­με εκλο­γι­κά το ΚΚΕ που, στα­θε­ρό στις αξί­ες και τη δρά­ση του, απο­τε­λεί τον γνή­σιο και πραγ­μα­τι­κό αντί­πα­λο της Δεξιάς και της ολιγαρχίας.

Σε προ­σω­πι­κό επί­πε­δο, με τη συμπό­ρευ­ση με το ΚΚΕ θέλω να τιμή­σω τον πατέ­ρα μου, Βασί­λη, καπε­τά­νιο του ΕΛΑΣ (ΑΙΑΣ Ο ΣΑΙΝΗΣ) και τον αγα­πη­μέ­νο θανό­ντα φίλο μου Μιχά­λη Σπυ­ρι­δά­κη, έναν γνή­σιο κομ­μου­νι­στή, αγωνιστή.

Με τιμή,

Ο Πρό­ε­δρος

Νίκος Λού­βρος».

Πηγή: 902.gr

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο