Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Δύο νεκροί στη Μόρια σύμφωνα με τον δήμαρχο Μυτιλήνης

Δύο νεκροί στη Μόρια σύμ­φω­να με τον δήμαρ­χο Μυτι­λή­νης, ο οποί­ος κάνει λόγο για μητέ­ρα με το βρέ­φος που έχα­σαν τη ζωή τους από ανα­θυ­μιά­σεις.  Άλλες ανα­φο­ρές κάνουν λόγο για τρεις νεκρούς.  Η κατά­στα­ση στον καταυ­λι­σμό είναι πολύ τετα­μέ­νη μετά από τη φωτιά που ξέσπα­σε σε οικί­σκους τις πέντε παρά πέντε το απόγευμα.

Η αστυ­νο­μία σε ανα­κοί­νω­σή της ανα­φέ­ρει ότι «υπάρ­χουν πλη­ρο­φο­ρί­ες αλλά δεν έχει μέχρι στιγ­μής εξα­κρι­βω­θεί αν υπάρ­χουν θύματα».

Σύμ­φω­να με το ΑΠΕ: Ανα­βρα­σμός επι­κρα­τεί στον καταυ­λι­σμό στη Μόρια έπει­τα από πυρ­κα­γιά που ξέσπα­σε σε κοντέι­νερ, το οποίο κατα­στρά­φη­κε, ενώ επε­κτά­θη­κε σε άλλους επτά οικί­σκους. Η φωτιά εκδη­λώ­θη­κε από άγνω­στη μέχρι στιγ­μής αιτί­ας σε έναν από τους οικί­σκους λίγο μετά τις 5 το απόγευμα.

Στο σημείο έφτα­σαν πυρο­σβε­στι­κές δυνά­μεις οι οποί­ες όμως, σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες, δέχθη­καν επί­θε­ση από φιλο­ξε­νού­με­νους στον καταυλισμό.

Στον καταυ­λι­σμό βρί­σκο­νται ισχυ­ρές αστυ­νο­μι­κές δυνά­μεις και ο διευ­θυ­ντής του καταυ­λι­σμού που συλ­λέ­γουν πλη­ρο­φο­ρί­ες για να δια­πι­στώ­σουν τι ακρι­βώς έχει συμβεί.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο