Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΕΚΤΑΚΤΟ Συνελήφθη ο βιαστής των Πετραλώνων

Στη Νέα Φιλα­δέλ­φεια συνε­λή­φθη ο 35χρονος Βούλ­γα­ρος δρά­στης του βια­σμού της 50χρονης καθα­ρί­στριας, το περα­σμέ­νο Σάβ­βα­το, μέσα στο δια­μέ­ρι­σμά του, στα Κάτω Πετρά­λω­να. Σημειώ­νε­ται, ότι η γυναί­κα δια­κο­μί­στη­κε σε νοσο­κο­μείο για την παρο­χή πρώ­των βοηθειών.

Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες από αστυ­νο­μι­κές πηγές, ο αλλο­δα­πός αντι­στά­θη­κε σθε­να­ρά κατά τη σύλ­λη­ψή του, από αστυ­νο­μι­κούς της Υπο­διεύ­θυν­σης Ασφά­λειας Αθη­νών σε συνερ­γα­σία με την ΟΠΚΕ. Μαζί του συνε­λή­φθη και ένας άνδρας, κατη­γο­ρού­με­νος για υπό­θαλ­ψη εγκληματία.

Ο 35χρονος αλλο­δα­πός, που κατη­γο­ρεί­ται για παρά­νο­μη παρα­κρά­τη­ση και βια­σμό, κρα­τεί­ται στην Υπο­διεύ­θυν­ση Ασφά­λειας Αθη­νών, ενώ αύριο πρό­κει­ται να οδη­γη­θεί στον εισαγγελέα.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται, ότι ο συλ­λη­φθείς είχε κατα­δι­κα­στεί και φυλα­κι­στεί το 2015 για τον βια­σμό μιας νεα­ρής φοι­τή­τριας, για από­πει­ρα ανθρω­πο­κτο­νί­ας, επι­κίν­δυ­νη σωμα­τι­κή βλά­βη, απει­λή δια­τά­ρα­ξης οικια­κής ειρή­νης και κακο­ποί­η­ση ζώων, ενώ απο­φυ­λα­κί­στη­κε το 2020.

«Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο