Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για τη μία υπόθεση ο Στ. Παναγιωτόπουλος, όμως παραμένει υπό κράτηση για νέα δίωξη

Υπό κρά­τη­ση μέχρι να απο­λο­γη­θεί αύριο στον ανα­κρι­τή για τη νέα δίω­ξη που ασκή­θη­κε σε βάρος του για την ανάρ­τη­ση βίντεο στο δια­δί­κτυο με προ­σω­πι­κά δεδο­μέ­να, μετά τη νέα μήνυ­ση που κατα­τέ­θη­κε σε βάρος του, είναι ο τηλε­πα­ρου­σια­στής Στά­θης Παναγιωτόπουλος.

Σήμε­ρα απο­λο­γή­θη­κε στον ανα­κρι­τή για την πρώ­τη μήνυ­ση που είχε κατα­τε­θεί σε βάρος του και είχε ασκη­θεί ποι­νι­κή δίω­ξη σε βαθ­μό κακουρ­γή­μα­τος για την ανα­κοί­νω­ση δεδο­μέ­νων προ­σω­πι­κού χαρα­κτή­ρα που αφο­ρούν τη σεξουα­λι­κή ζωή φυσι­κών προ­σώ­πων, κατ’ εξα­κο­λού­θη­ση, με σκο­πό βλά­βης άλλου. Γι’ αυτή την υπό­θε­ση αφέ­θη­κε ελεύ­θε­ρος με περιο­ρι­στι­κούς όρους.

Ο ίδιος στην απο­λο­γία του φέρε­ται να επα­νέ­λα­βε ότι έχει μετα­νιώ­σει για τις πρά­ξεις του και ότι κατέ­βα­σε τα βίντεο χωρίς να ξέρει ποιος τα ανέ­βα­σε ξανά.

Κατά την έξο­δό του από τα δικα­στή­ρια ο 58χρονος παρου­σια­στής αρνή­θη­κε να απα­ντή­σει σε ερώ­τη­ση των δημο­σιο­γρά­φων, εάν έχει να πει κάτι στις γυναί­κες, οι οποί­ες χωρίς τη συγκα­τά­θε­σή τους είδαν τις προ­σω­πι­κές τους στιγ­μές στο διαδίκτυο.

Φώτης Αγγου­λές, ο προ­λε­τά­ριος ποιητής

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο