Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ελεύθερος ο 22χρονος επιδειξίας — Πήρε αναβολή από το Αυτόφωρο

Ανα­βο­λή για την Παρα­σκευή 14 Μαϊ­ου 2021 ζήτη­σε και έλα­βε από το Αυτό­φω­ρο Μονο­με­λές Πλημ­με­λειο­δι­κείο ο 22χρονος επι­δει­ξί­ας για το περι­στα­τι­κό σε βάρος 25χρονης στη Νέα Σμύρνη.

Το δικα­στή­ριο διέ­τα­ξε να αφε­θεί ελεύ­θε­ρος ο 22χρονος, ο οποί­ος είναι αντι­μέ­τω­πος με την κατη­γο­ρία της προ­σβο­λής γενε­τή­σιας αξιο­πρέ­πειας κατά συρροή.

Η υπε­ρά­σπι­ση του κατη­γο­ρού­με­νου ζήτη­σε ανα­βο­λή της εκδί­κα­σης προ­κει­μέ­νου να κλη­θούν να κατα­θέ­σουν οι συνο­λι­κά τέσ­σε­ρις πάθου­σες που προ­χώ­ρη­σαν σε καταγ­γε­λία σε βάρος του μετά το πρό­σφα­το συμ­βάν, μάρ­τυ­ρες, καθώς και για να συγκε­ντρω­θούν όλα τα στοι­χεία της υπόθεσης.

Ο συνή­γο­ρος του 22χρονου, Γιώρ­γος Μυτα­ού­λης, σε δήλω­σή του, ανέ­φε­ρε ότι το αίτη­μα ανα­βο­λής ζητή­θη­κε ώστε αφού συγκε­ντρω­θούν τα στοι­χεία της υπό­θε­σης «να απο­δο­θεί πραγ­μα­τι­κή δικαιο­σύ­νη». Επί­σης, σημεί­ω­σε πως η δήλω­ση που απο­δί­δε­ται στον εντο­λέα του σχε­τι­κά με «βίτσιο να ακο­λου­θεί ωραί­ες γυναί­κες» ουδέ­πο­τε έγι­νε ούτε έχει κατα­γρα­φεί κάπου.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο