Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Εμετικοί «αστεϊσμοί» Μιχαλολιάκου-χρυσαυγιτών για τα θύματα του Άουσβιτς (Βίντεο Ντοκουμέντο)

«Ένα ωραίο μαγευ­τι­κό ταξί­δι» χαρα­κτη­ρί­ζει το πιο απάν­θρω­πο και φρι­κια­στι­κό έγκλη­μα στην ιστο­ρία της ανθρω­πό­τη­τας ο φύρερ της ναζι­στι­κής-εγκλη­μα­τι­κής Χρυ­σής Αυγής σε βίντεο που βρέ­θη­κε στο δίσκο του υπο­λο­γι­στή του Ν.Μιχαλολιάκου. Στο βίντεο φαί­νε­ται ο Μιχα­λο­λιά­κος να «αστειεύ­ε­ται» και να γελά μαζί με άλλους φασί­στες σχο­λιά­ζο­ντας την θηριω­δία που υπέ­στη­σαν περισ­σό­τε­ροι από 1 εκα­τομ­μύ­ριο- εβραί­οι και μη- συνάν­θρω­ποι μας στο κολα­στή­ριο του Άουσβιτς.

Σύμ­φω­να με το Omniatv, που ανέ­βα­σε το βίντεο στο Facebook, η ημε­ρο­μη­νία που ανα­γρά­φε­ται στο συγκε­κρι­μέ­νο βίντεο προ­έρ­χε­ται από τα μετα­δε­δο­μέ­να του αντε­γραμ­μέ­νου αρχεί­ου. Το αρχι­κό βίντεο είχε εγγρα­φεί την 22/2/2010. 

Το γεγο­νός ότι οι εγκλη­μα­τί­ες της Χρυ­σής Αυγής είναι πατε­ντα­ρι­σμέ­νοι Ναζί- υμνη­τές του Χίτλερ, του Γκέ­μπελς και του Ρού­ντολφ Ες- το γνω­ρί­ζουν πλέ­ον οι πάντες. Το παρα­πά­νω βίντεο έρχε­ται να επι­βε­βαιώ­σει την απαν­θρω­πιά και την εγκλη­μα­τι­κή φύση της ιδε­ο­λο­γί­ας τους και των ίδιων των χρυ­σαυ­γι­τών, που δε διστά­ζουν να «αστειεύ­ο­νται» πάνω στο ανεί­πω­το δρά­μα εκα­τομ­μυ­ρί­ων ανθρώ­πων που βίω­σαν την κόλα­ση των κρεματορίων.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο