Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Εμετικός Βελόπουλος: Έκανε γκάλοπ για το αν πρέπει να στείλουμε βοήθεια στους «βάρβαρους Τούρκους»!!

«Πρω­τα βγαι­νει η ψυχη και μετα το χουι» λέει ο λαός μας και δεν έχει καθό­λου άδι­κο. Έτσι και οι εθνο­ρα­τσι­στι­κές, ακρο­δε­ξιές αντι­λή­ψεις που ουδέ­πο­τε εγκα­τέ­λει­ψαν τον Κυριά­κο Βελό­που­λο βγή­καν ξανά στην επι­φά­νεια μετά τον κατα­στρε­πτι­κό σει­σμό που έπλη­ξε τη γει­το­νι­κή μας χώρα.

Ο πρό­ε­δρος της «Ελλη­νι­κής Λύσης» και πρώ­ην βου­λευ­τής του ΛΑΟΣ επέ­λε­ξε να κάνει… γκά­λοπ στο δια­δί­κτυο με την εξής άθλια λεζά­ντα-ερώ­τη­ση: «Το να στεί­λου­με βοή­θεια στην Τουρ­κία έιναι πολι­τι­σμέ­νη ανθρώ­πι­νη πρά­ξη, όπως και οι σφα­γές και οι βια­σμοί που κάνουν οι βάρ­βα­ροι Τούρ­κοι (κάθε εισβο­λέ­ας) όταν εισβάλ­λουν σε άλλη χώρα (βλέ­πε ΚΥΠΡΟΣ). ΕΡΩΤΗΜΑ: ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;»

Κάτι που θα έπρε­πε να είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ για κάθε ανθρώ­πι­νο ον, δηλα­δή η ανθρω­πι­στι­κή βοή­θεια σε έναν λαό που δοκι­μά­ζε­ται σκλη­ρά, για τον Βελό­που­λο είναι ερώ­τη­μα για… γκάλοπ!

Τύποι σαν τον Βελό­που­λο όχι μόνο αρνού­νται να δουν το ανθρώ­πι­νο δρά­μα που εξε­λίσ­σε­ται, αλλά επι­χει­ρούν να το πολι­τι­κο­ποι­ή­σουν, χωρί­ζο­ντας τους σει­σμο­πα­θείς σε «βάρ­βα­ρους» και μη.

Η ανάρ­τη­ση του επι­κε­φα­λής της «Ελλη­νι­κής Λύσης» προ­κά­λε­σε εύλο­γα αντι­δρά­σεις, ανα­γκά­ζο­ντας τον τηλε­πω­λη­τή κηρα­λοι­φών να την απο­σύ­ρει κακήν κακώς, συνε­χί­ζο­ντας ωστό­σο να απα­ντά προ­κλη­τι­κά σε μηνύ­μα­τα που του έστελ­ναν χρή­στες του Twitter.

Να τον χαί­ρο­νται οι ψηφο­φό­ροι του.…

«Διασκεδάζοντας» τις εντυπώσεις

Σε μια προ­σπά­θεια να δια­σκε­δά­σει τις εντυ­πώ­σεις που προ­κλή­θη­καν από την άθλια ανάρ­τη­ση του προ­έ­δρου της, η «Ελλη­νι­κή Λύση» προ­χώ­ρη­σε στην παρα­κά­τω ανα­κοί­νω­ση αφή­νο­ντας ωστό­σο και πάλι χαρα­κτη­ρι­σμούς ενά­ντια στο γει­το­νι­κό λαό:

«Παρά την εχθρι­κή στά­ση της Τουρ­κί­ας προς την Ελλά­δα, την ασέ­βεια των Τούρ­κων στρα­τιω­τι­κών και πολι­τι­κών στην πρό­σφα­τη τρα­γω­δία των δύο ηρώ­ων πιλό­των μας, παρά τους πυρο­βο­λι­σμούς και τον τραυ­μα­τι­σμό Έλλη­να στην Κύπρο μόλις χθες, η Ελλά­δα οφεί­λει (αφού της ζητη­θεί) να στεί­λει ανθρω­πι­στι­κή βοή­θεια στην Τουρ­κία. Δεν είμα­στε ίδιοι, δεν είμα­στε βάρβαροι.Ως Έλλη­νες, οφεί­λου­με να εκφρά­σου­με τα χρι­στια­νι­κά μας συναι­σθή­μα­τα αλλη­λεγ­γύ­ης. Άμε­ση πρέ­πει να είναι και η παρο­χή ανθρω­πι­στι­κής βοή­θειας στην πολύ­πα­θη Συρία αλλά και στο Λίβα­νο. Η Ελλά­δα πρέ­πει να στα­θεί αρω­γός στις δυο φίλες χώρες που επί­σης επλή­γη­σαν από τον σεισμό».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο