Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Εμετικός Πορτοσάλτε ξαναχτυπά: «Τη ΔΙΑΣ τη θέλουμε να πίνει φραπέ;»

Ευκαι­ρία να ξερά­σει τον γνω­στό του μισαν­θρω­πι­σμό βρή­κε για άλλη μια φορά ο δημο­σιο­γρά­φος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε.

Σχο­λιά­ζο­ντας τον πυρο­βο­λι­σμό του 16χρονου Ρομά από χέρι αστυ­νο­μι­κού στη Θεσ­σα­λο­νί­κη, ο Πορ­το­σάλ­τε σχο­λί­α­σε ότι η από­πει­ρα δολο­φο­νί­ας του νεα­ρού είναι… «υπη­ρε­σια­κό ζήτη­μα» που θα το λύσει η αστυ­νο­μία, δίνο­ντας έμφα­ση στην «παρα­βα­τι­κή συμπε­ρι­φο­ρά» του θύματος.

«Το πώς εξε­λί­χθη­κε υπη­ρε­σια­κά θα τα βρουν αυτοί που πρέ­πει και αν αντα­πο­κρί­θη­κε σωστά ή λαν­θα­σμέ­να ο αστυ­νο­μι­κός. Όμως προη­γου­μέ­νως έχου­με μια παρα­βα­τι­κή συμπε­ρι­φο­ρά, η οποία δεν έχει αντί­τι­μο» δήλω­σε ο δημο­σιο­γρά­φος του ΣΚΑΪ έχο­ντας, μάλι­στα, την σύμ­φω­νη γνώ­μη του παρου­σια­στή Δ. Οικονόμου.

Φυσι­κά, ως γνή­σιος υπέρ­μα­χος της κρα­τι­κής κατα­στο­λής, ο γνω­στός και μη εξαι­ρε­τέ­ος παπα­γά­λος του ΣΚΑΪ φρό­ντι­σε να δώσει, έμμε­σο πλην όμως σαφές, άλλο­θι στην ενέρ­γεια του αστυ­νο­μι­κού λέγο­ντας: «Η ΔΙΑΣ πίνει καφέ; Τι τη θέλου­με; Να κάθε­ται να πίνει φρα­πέ; Αν θέλου­με να κάνει τη δου­λειά της, να κάνει τη δου­λειά της».

Ποια ακρι­βώς είναι «η δου­λειά της ΔΙΑΣ» για τον Πορ­το­σάλ­τε; Να πυρο­βο­λεί στο κεφά­λι 16χρονα παιδιά;

Αλή­θειες και ψέμα­τα για το λιμό στην Ουκρα­νία, Νίκος Μόττας

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο