Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ενοχλήθηκε από το θόρυβο και άνοιξε πυρ από το μπαλκόνι του κατά των εργατών

Επει­σό­διο με πυρο­βο­λι­σμούς και δύο τραυ­μα­τί­ες στην λεω­φό­ρο Τατο­ΐ­ου, στην  περιο­χή της Κηφι­σιάς σημειώ­θη­κε το πρωί του Σαββάτου.

Τα θύμα­τα δού­λευαν σε έργα που γίνο­νται στην περιο­χή για το φυσι­κό αέριο και δέχθη­καν πυρο­βο­λι­σμούς από έναν άνδρα.

Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες, ο δρά­στης φέρε­ται να ενο­χλή­θη­κε από τον θόρυ­βο. Τότε έβγα­λε ένα όπλο και πυρο­βό­λη­σε τους δύο υπαλ­λή­λους και  μπή­κε ξανά στο σπί­τι του.

Ο ένας τραυ­μα­τί­ας δέχθη­κε σφαί­ρα στην κοι­λια­κή χώρα και ο άλλος πυρο­βο­λή­θη­κε από πίσω. Και οι δύο μετα­φέρ­θη­καν στο ΚΑΤ, με τον ένα να είναι σε σοβα­ρή κατάσταση.

Σύμ­φω­να με τις ίδιες πλη­ρο­φο­ρί­ες, ο δρά­στης έμε­νε σε πολυ­κα­τοι­κία στην οδό Σκου­φά και είναι περί­που 40 ετών. Πήρε όπλο, κατέ­βη­κε από το σπί­τι του, περ­πά­τη­σε περί­που 50 μέτρα και έφτα­σε στο σημείο που ήταν οι άντρες, όπου εντε­λώς απρό­κλη­τα άρχι­σε να πυρο­βο­λεί. Πυρο­βό­λη­σε συνο­λι­κά 5 φορές.

Μετά επέ­στρε­ψε σπί­τι του, για να ξανα­ο­πλί­σει σύμ­φω­να με τις εκτι­μή­σεις των αστυ­νο­μι­κών. Ανέ­βη­κε στην ταρά­τσα όπου ευτυ­χώς τον πρό­λα­βαν και τον συνέ­λα­βαν οι άντρες της Αμε­σης Δράσης.

Οταν τον έπια­σαν φώνα­ζε: «Με έχουν δέσει με μαύ­ρη μαγεία. Με έβα­λε ο Σατα­νας να το κάνω!»

Μέσα στο σπί­τι του βρέ­θη­καν και άλλα όπλα και σπα­θιά, ενώ η πρώ­τη εκτί­μη­ση είναι ότι πρό­κει­ται για άντρα με ψυχο­λο­γι­κά προ­βλή­μα­τα. Στο σπί­τι βρι­σκό­ταν και η κατά­κοι­τη μητέ­ρα του.

Πηγή: protothema

che guevara 008

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο