Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Εξοργιστική δήλωση Γεραπετρίτη: «Αν είχαμε περισσότερες ΜΕΘ, θα είχαμε περισσότερους νεκρούς»!

Στη λογι­κή του «το μπου­ζού­κι είναι όργα­νο, ο αστυ­νο­μι­κός είναι όργα­νο, άρα ο αστυ­νο­μι­κός είναι μπου­ζού­κι» κινή­θη­κε σήμε­ρα ο υπουρ­γός Επι­κρα­τεί­ας Γ. Γερα­πε­τρί­της μιλώ­ντας στην εκπο­μπή της ΕΡΤ1 «Από τις έξι».

Πιο συγκε­κρι­μέ­να, απο­γειώ­νο­ντας την κυβερ­νη­τι­κή αθλιό­τη­τα, ο Γιώρ­γος Γερα­πε­τρί­της ισχυ­ρί­στη­κε το εξής: «Αν είχα­με 5.000 ΜΕΘ, αυτό θα σήμαι­νε κατά την φυσιο­λο­γι­κή φορά των πραγ­μά­των ότι θα είχα­με έναν πολύ μεγα­λύ­τε­ρο αριθ­μό νεκρών».

Σκο­πός είπε, «δεν είναι να μεγι­στο­ποι­ή­σου­με αυτούς που μπαί­νουν στην ειδι­κή θερα­πεία, αλλά να απο­μειώ­σου­με το φαινόμενο».

Ο υπουρ­γός Επι­κρα­τεί­ας, χωρίς ίχνος ντρο­πής, πρό­σθε­σε ότι.… «έγι­νε μια τιτά­νια προ­σπά­θεια» να ενδυ­να­μω­θεί το ΕΣΥ και οι ΜΕΘ, θεω­ρώ­ντας προ­φα­νώς ότι απευ­θύ­νε­ται σε αφελείς.

Η απί­στευ­τη αυτή δήλω­ση του Γ. Γερα­πε­τρί­τη έρχε­ται ένα εικο­σι­τε­τρά­ω­ρο από τους τηλε­ο­πτι­κούς πανη­γυ­ρι­σμούς του Αδ. Γεωρ­γιά­δη επει­δή η Ελλά­δα έχει λιγό­τε­ρους νεκρούς από το Βέλγιο.

Η θρα­σύ­τη­τα τους έχει ξεπε­ρά­σει προ πολ­λού κάθε όριο.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο