Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Εορταστικό ωράριο: Πώς θα λειτουργήσει η αγορά Μ. Παρασκευή και Μ. Σάββατο

Από τις 9 αύριο το πρωί, Μεγά­λη Παρα­σκευή, έχουν τη δυνα­τό­τη­τα να ανοί­ξουν τα σού­περ μάρ­κετ και να μεί­νουν ανοι­κτά μέχρι τις 7 το από­γευ­μα και το Μεγά­λο Σάβ­βα­το έχουν τη δυνα­τό­τη­τα να λει­τουρ­γή­σουν από τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Το υπό­λοι­πο λια­νε­μπό­ριο για αύριο, Μεγά­λη Παρα­σκευή, θα μπο­ρεί να λει­τουρ­γή­σει, προ­αι­ρε­τι­κά, από τη 1 το μεση­μέ­ρι μέχρι τις 7 το από­γευ­μα και το Μεγά­λο Σάβ­βα­το από τις 7 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Αυτό ανα­φέ­ρει σε ανα­κοί­νω­σή της η γενι­κή γραμ­μα­τεία Εμπο­ρί­ου και Προ­στα­σί­ας Κατα­να­λω­τή του υπουρ­γεί­ου Ανά­πτυ­ξης και Επενδύσεων.

Συγκε­κρι­μέ­να ανα­φέ­ρει, για την ενη­μέ­ρω­ση του κατα­να­λω­τι­κού κοι­νού και τις επι­χει­ρή­σεις ότι το ωρά­ριο λει­τουρ­γί­ας που ανα­φέ­ρε­ται στην υπ’ αρ. Δ1α/ΓΠ.οικ.26380/23–4‑2021 κοι­νή υπουρ­γι­κή από­φα­ση ΦΕΚ (Β1682) εφαρ­μό­ζε­ται μόνο στις υπε­ρα­γο­ρές τρο­φί­μων (σού­περ μάρκετ).

Τα λοι­πά κατα­στή­μα­τα τρο­φί­μων του σημεί­ου 22 του πίνα­κα της παρ.1Β του άρθρου 1 της ως άνω ΚΥΑ, εξαι­ρού­νται από εν λόγω πλαίσιο.

Ακο­λου­θή­στε το Ατέ­χνως στο Google News, στο Facebook και στο Twitter

Ν. Μπε­λο­γιάν­νης Ν. Πλου­μπί­δης – Στο σπί­τι των ηρώων

 

 

 

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο