Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Φράγμα ΜΑΤ για αποτρέψουν όσους θέλουν να αφήσουν ένα λουλούδι στη μνήμη του αδικοχαμένου Αλέξη (ΦΩΤΟ)

Με πρό­φα­ση την παν­δη­μία η κυβέρ­νη­ση συνε­χί­ζει το όργιο αυταρ­χι­σμού και κατα­στο­λής που εφάρ­μο­σε και στις εκδη­λώ­σεις του Πολυ­τε­χνεί­ου. Ισχυ­ρές αστυ­νο­μι­κές δυνά­μεις έχουν ανα­πτυ­χθεί στους δρό­μους που οδη­γούν στο χώρο της δολο­φο­νί­ας, απα­γο­ρεύ­ουν στους πολί­τες να προ­σεγ­γί­σουν το μνη­μείο του Αλέ­ξαν­δρου Γρη­γο­ρό­που­λου στη συμ­βο­λή των οδών Τζα­βέλ­λα και Μεσολογγίου.

Διμοι­ρί­ες των ΜΑΤ, ΥΜΕΤ, ΟΠΚΕ, αστυ­νο­μι­κοί ένστο­λοι και με πολι­τι­κά πραγ­μα­το­ποιούν ελέγ­χους και εμπο­δί­ζουν την πρό­σβα­ση σ όσους θέλουν να αφή­σουν ένα λου­λού­δι στη μνή­μη του αδι­κο­χα­μέ­νου 15χρονου Αλέξη.

Επί­σης οι αστυ­νο­μι­κές δυνά­μεις εμπό­δι­σαν και αντι­προ­σω­πεί­ες της ΚΝΕ και της ΑΔΕΔΥ να κατα­θέ­σουν στε­φά­νι, ενώ προ­χώ­ρη­σαν και στην προ­σα­γω­γή εννέα ατό­μων, με την κατη­γο­ρία της παρα­βί­α­σης της απαγόρευσης.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι σε ισχύ βρί­σκε­ται από τις 5 το πρωί σήμε­ρα η απα­γό­ρευ­ση συνα­θροί­σε­ων άνω των τριών ατό­μων, ενώ έχουν κλεί­σει δέκα σταθ­μοί του μετρό (Αττι­κή, Ευαγ­γε­λι­σμός, Μέγα­ρο Μου­σι­κής, Ομό­νοια, Πανε­πι­στή­μιο, Σύνταγ­μα, Ακρό­πο­λη, Μονα­στη­ρά­κι, Βικτώ­ρια και Σεπόλια).

exarxeia1 exarxeia2 exarxeia3 exarxeia4 exarxeia5 exarxeia6 exarxeia7

Μπε­λο­γιάν­νης / Πλου­μπί­δης – Χικ­μέτ – Μαξ Χάβε­λα­αρ (ΕΚΠΤΩΣΗ 21% και ΔΩΡΟ τα μεταφορικά)

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο