Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Επτά αστυνομικοί που επέστρεψαν από την Τήνο θετικοί στον κορονοϊό

Συνα­γερ­μός έχει σημά­νει στην ΕΛΑΣ από τα συνε­χι­ζό­με­να κρού­σμα­τα κορο­νοϊ­ού σε αστυ­νο­μι­κούς και άλλα άτο­μα που κινού­νται σε χώρους υπη­ρε­σιών γενικότερα.

Μετά τα αστυ­νο­μι­κά τμή­μα­τα Αγί­ου Παντε­λε­ή­μο­να, Ομό­νοιας και Πατη­σί­ων, από τις 16 Αυγού­στου μέχρι και χτες, προ­στέ­θη­καν στον κατά­λο­γο των κρου­σμά­των και άλλοι επτά αστυ­νο­μι­κοί, οι οποί­οι επέ­στρε­ψαν από την Τήνο, όπου είχαν μετα­βεί από την Αθή­να, ως ενί­σχυ­ση για τα μέτρα του Δεκα­πε­νταύ­γου­στου και τον εορ­τα­σμό της Παναγίας.

Από τους επτά αστυ­νο­μι­κούς οι δύο υπη­ρε­τούν στην Τρο­χαία, δύο στην Ασφά­λεια και τρεις στην ΥΜΕΤ.

Οι πιο πολ­λοί από αυτούς μάλι­στα, είχαν επι­στρέ­ψει στις υπη­ρε­σί­ες τους και εντο­πί­στη­καν είτε για­τί παρου­σί­α­σαν συμ­πτώ­μα­τα, είτε κατά την ιχνη­λά­τη­ση που κάνουν συνερ­γεία του ΕΟΔΥ, γι’ αυτό εκφρά­ζο­νται φόβοι ότι μπο­ρεί να εντο­πι­στούν και άλλοι αστυ­νο­μι­κοί θετι­κοί στον covid-19.

Όπως έγι­νε γνω­στό από το Αρχη­γείο της ΕΛΑΣ, σύμ­φω­να με τα πρω­τό­κολ­λα, έχουν απο­λυ­μαν­θεί οι χώροι στους οποί­ους κινή­θη­καν οι αστυ­νο­μι­κοί από την Τήνο και οι υπη­ρε­σί­ες τους γενι­κό­τε­ρα και προ­χω­ρούν με γρή­γο­ρους ρυθ­μούς οι ιχνη­λα­τή­σεις και τα τεστ.

Οι θετι­κοί στον κορο­νο­ϊό έχουν τεθεί σε καρα­ντί­να 14 ημε­ρών, ενώ δεν έχει γίνει γνω­στό αν και πόσοι άλλοι έχουν τεθεί σε καρα­ντί­να προ­λη­πτι­κά μέχρι στιγμής.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο