Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Επτά κρούσματα κορονοϊού στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας — Κλειστά τη Δευτέρα τα σχολεία

Επτά κρού­σμα­τα κορο­νοϊ­ού στην Παρα­μυ­θιά Θεσπρω­τί­ας, ανα­κοι­νώ­θη­καν από­ψε από την Πολι­τι­κή Προ­στα­σία Ηπεί­ρου. Σύμ­φω­να με την σχε­τι­κή ανα­κοί­νω­ση, από τον έλεγ­χο δειγ­μά­των που έγι­νε από το Εργα­στή­ριο του Πανε­πι­στη­μί­ου Ιωαν­νί­νων, δια­πι­στώ­θη­καν θετι­κά κρού­σμα­τα σε δύο αδελ­φές 52 και 59 χρό­νων από την Παρα­μυ­θιά και άλλα πέντε θετι­κά κρού­σμα­τα ατό­μων που ανή­κουν στο οικο­γε­νεια­κό και φιλι­κό περι­βάλ­λον των δύο γυναικών.

Έπει­τα από επι­κοι­νω­νία του Προϊ­στα­μέ­νου Πολι­τι­κής Προ­στα­σί­ας Περι­φέ­ρειας Ηπεί­ρου Δημή­τρη Μαυ­ρο­γιώρ­γου αύριο Δευ­τέ­ρα κλι­μά­κιο του ΕΟΔΥ ανα­μέ­νε­ται να επι­σκε­φθεί την Περι­φε­ρεια­κή Ενό­τη­τα Θεσπρωτίας.

Το Νοσο­κο­μείο Φιλια­τών και το Κέντρο Υγεί­ας Παρα­μυ­θιάς, βρί­σκο­νται σε συνε­χή επα­φή με τις αρμό­διες υγειο­νο­μι­κές αρχές για τη λήψη όλων των ενδει­κνυό­με­νων προ­λη­πτι­κών μέτρων.

Με οδη­γί­ες του Περι­φε­ρειάρ­χη Αλέ­ξαν­δρου Καχρι­μά­νη και σε συντο­νι­σμό της Διεύ­θυν­σης Πολι­τι­κής Προ­στα­σί­ας της Περι­φέ­ρειας Ηπεί­ρου, η ιχνη­λά­τη­ση των επα­φών θα συνε­χι­στεί εξο­νυ­χι­στι­κά αύριο, ως και τις επό­με­νες ημέ­ρες από τις υπη­ρε­σί­ες της Περι­φέ­ρειας και της Διεύ­θυν­σης Υγεί­ας της Π.Ε. Θεσπρωτίας.

Μετά από συνεν­νό­η­ση της Διεύ­θυν­σης Πολι­τι­κής Προ­στα­σί­ας και του Δήμου Σου­λί­ου, αύριο δεν θα λει­τουρ­γή­σουν τα σχο­λεία της Πρω­το­βάθ­μιας Εκπαί­δευ­σης στην Παραμυθιά.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο