Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΕΣΤΙΑ, ο αντικομμουνισμός της βρωμάει πάντα φασισμό

Η εφη­με­ρί­δα ΕΣΤΙΑ είναι η εφη­με­ρί­δα που παρα­δο­σια­κά εκφρά­ζει την άκρα δεξιά και ό,τι συντη­ρη­τι­κό και κατα­δι­κα­σμέ­νο από το λαό στο πέρα­σμα του χρό­νου. Δε χάνει την ευκαι­ρία να εκδη­λώ­σει το φανα­τι­κό αντι­κομ­μου­νι­σμό της με πρω­το­σέ­λι­δα εφά­μιλ­λα της εμφυ­λιο­πο­λε­μι­κής περιό­δου. Και ο αντι­κομ­μου­νι­σμός της βρω­μά­ει πάντα φασισμό .

Τα τελευ­ταία χρό­νια με τον αντι­κομ­μου­νι­σμό που σχε­δια­σμέ­να προ­ω­θεί η Ευρω­παϊ­κή Ένω­ση ανα­θάρ­ρη­σε και η ΕΣΤΙΑ και βάλ­θη­κε να γίνει η ναυαρ­χί­δα του αντι­κομ­μου­νι­σμού εν Ελλά­δι. Γι’ αυτό και σήμε­ρα παρα­δί­δει μαθή­μα­τα αντι­κομ­μου­νι­σμού στους νεό­κο­πους (αντι­κομ­μου­νι­στές) δια του παλαιού και έμπει­ρου στον αγώ­να κατά του κομ­μου­νι­σμού και του ΚΚΕ (κατά δήλω­σή του)  Μανώ­λη Κοττάκη.

Κυρί­ως στο­χεύ­ει σε όσους στο χώρο της «δεξιάς παρά­τα­ξης» δεν ασπά­ζο­νται το αφή­γη­μα περί εξί­σω­σης φασι­σμού και κομ­μου­νι­σμού, όπως για παρά­δειγ­μα ο ευρω­βου­λευ­τής κ. Κυπου­ρό­που­λος. Γι’ αυτό και αφιε­ρώ­νει το άλλο μισό της πρώ­της σελί­δας της για μια άθλια παρα­χά­ρα­ξη της ιστο­ρί­ας που ξεπερ­νά και τα ευφά­ντα­στα πρω­το­σέ­λι­δα της εμφυ­λιο­πο­λε­μι­κής περιό­δου, τότε που έκα­ναν τα χίλια δυο αίσχη σε βάρος των κομ­μου­νι­στών και των αγω­νι­στών του λαού και έπλα­θαν τερα­τώ­δεις ιστο­ρί­ες για να καλύ­ψουν και δικαιο­λο­γή­σουν το όργιο τρομοκρατίας.

Για αυτό και ενο­χλή­θη­κε με τα μνη­μεία σε Γυά­ρο και Μακρό­νη­σο προς τιμήν όσων μαρ­τύ­ρη­σαν από το μετα­κα­το­χι­κό αστι­κό κρά­τος.

Να υπεν­θυ­μί­σου­με δεν πάει πολύς και­ρός που είχε ενο­χλη­θεί ακό­μη και με τα βιβλία που δώρι­σε ο κομ­μου­νι­στής δήμαρ­χος Χαϊ­δα­ρί­ου Μιχά­λης Σελέ­κος σε αρι­στεύ­σα­ντες μαθη­τές του Χαϊ­δα­ρί­ου.

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο