Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ευαγγελισμός: Πάνω από 30 λεπτά διακοπή ρεύματος — Δεν έπαιρναν μπρος οι γεννήτριες!

Μεγά­λη δια­κο­πή ρεύ­μα­τος σημειώ­θη­κε ξανά από­ψε στον «Ευαγ­γε­λι­σμό»! Το ρεύ­μα επα­νήλ­θε έπει­τα από του­λά­χι­στον 30 λεπτά δια­κο­πής καθώς αρχι­κά δεν έπαιρ­ναν μπρος οι γεννήτριες!

Η παρο­χή ρεύ­μα­τος είναι κρί­σι­μη σημα­σί­ας σε ένα νοσο­κο­μείο καθώς και μια ολι­γό­λε­πτη δια­κο­πή μπο­ρεί να προ­κα­λέ­σει βλά­βη σε ασθε­νή, ακό­μα και μη αντι­στρέ­ψι­μη βλά­βη. Είναι χαρα­κτη­ρι­στι­κό πως κατά τη δια­κο­πή ρεύ­μα­τος στον «Ευαγ­γε­λι­σμό» έκλει­σαν οι ανα­πνευ­στή­ρες high flow!

Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες, σε όλες τις Πνευ­μο­νο­λο­γι­κές κλι­νι­κές που τα μηχα­νή­μα­τα δεν έχουν εφε­δρι­κή μπα­τα­ρία δεν δού­λε­ψαν ούτε οι ανα­πνευ­στή­ρες high flow, ούτε οι συσκευ­ές bipap. Επί­σης, ούτε ρεύ­μα για αναρ­ρό­φη­ση αν χρεια­ζό­ταν δια­σω­λή­νω­ση δεν υπήρ­χε, ενώ στους ορό­φους τα μηχα­νή­μα­τα των δια­σω­λη­νω­μέ­νων λει­τουρ­γού­σαν με την εφε­δρι­κή μπαταρία.

Γενι­κά για του­λά­χι­στον 30 λεπτά, εκτός από τις ΜΕΘ, δεν λει­τουρ­γού­σε ότι χρεια­ζό­ταν ρεύ­μα σε όλο το νοσοκομείο.

902.gr

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο