Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

«ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» Ο αντικομμουνισμός δεν θα περάσει!

  • Ανα­κοί­νω­ση για το κατά­πτυ­στο ψήφι­σμα του Ευρωκοινοβουλίου

✔️  Τα κόμ­μα­τα που συμ­με­τέ­χουν στην «Ευρω­παϊ­κή Κομ­μου­νι­στι­κή Πρω­το­βου­λία» «κατα­δι­κά­ζουν το άθλιο αντι­κομ­μου­νι­στι­κό ψήφι­σμα του Ευρω­παϊ­κού Κοι­νο­βου­λί­ου και την κλι­μά­κω­ση του αντι­κομ­μου­νι­σμού που σχε­δια­σμέ­να η ΕΕ προ­ω­θεί». Στην ανα­κοί­νω­ση που εξέ­δω­σε η Πρω­το­βου­λία τονί­ζει: «Το εν λόγω ψήφι­σμα προ­ω­θεί την ανι­στό­ρη­τη ταύ­τι­ση του κομ­μου­νι­σμού με το τέρας του φασι­σμού ξεπλέ­νο­ντας τους φασί­στες και τη δρά­ση τους, εκφρά­ζο­ντας μίσος για την πάλη των λαών. Η συκο­φα­ντία ότι ο σοσια­λι­σμός εξι­σώ­νε­ται με το φασι­σμό στο όνο­μα του ολο­κλη­ρω­τι­σμού απο­κα­λύ­πτε­ται από το γεγο­νός ότι ο φασι­σμός απο­τε­λεί γέν­νη­μα — θρέμ­μα του καπι­τα­λι­σμού. Κοι­νή οικο­νο­μι­κή τους βάση απο­τε­λεί η εξου­σία των μονο­πω­λί­ων, την οποία μόνο ο σοσια­λι­σμός ανατρέπει 

Ισχυ­ρί­ζε­ται προ­κλη­τι­κά επί­σης ότι η Σοβιε­τι­κή Ενω­ση και ο Κόκ­κι­νος Στρα­τός, που είχαν πάνω από 20 εκα­τομ­μύ­ρια νεκρούς κι εκα­τομ­μύ­ρια τραυ­μα­τί­ες για να συντρι­βεί ο φασι­σμός στην Ευρώ­πη, ήταν τάχα σύμ­μα­χοι με τη ναζι­στι­κή Γερ­μα­νία. Σύμ­μα­χοι και συνερ­γά­τες του Χίτλερ ήταν τα μονο­πώ­λια που του άνοι­ξαν το δρό­μο και τα οποία στη­ρί­ζει η ΕΕ σήμε­ρα καθώς και σει­ρά αστι­κών κυβερ­νή­σε­ων σε ευρω­παϊ­κές χώρες.

Το προ­κλη­τι­κό ψήφι­σμα φτά­νει στο σημείο να δια­στρε­βλώ­νει την Ιστο­ρία, θεω­ρώ­ντας το Σύμ­φω­νο Μόλο­τοφ — Ρίμπε­ντροπ ως δήθεν αιτία ξεσπά­σμα­τος του Β’ Παγκο­σμί­ου Πολέ­μου, όταν είναι γνω­στό ότι είχε προ­ϋ­πάρ­ξει το βρώ­μι­κο Σύμ­φω­νο του Μονά­χου ανά­με­σα σε Μ. Βρε­τα­νία, Γαλ­λία, Ιτα­λία με τη χιτλε­ρι­κή Γερ­μα­νία, που παρέ­δω­σε την Τσε­χο­σλο­βα­κία στον Χίτλερ και οδή­γη­σε στον προ­θά­λα­μο του Β’ Παγκό­σμιου Πολέμου.

Οι λαοί κατα­λα­βαί­νουν καλά ότι οι συντά­κτες του αντι­κομ­μου­νι­στι­κού ψηφί­σμα­τος, που εξι­σώ­νει τον φασι­σμό με τον κομ­μου­νι­σμό, ψεύ­δο­νται συνειδητά.

Καταγ­γέλ­λου­με όλες τις δια­στρε­βλώ­σεις της Ιστο­ρί­ας από την ΕΕ και τις κυβερ­νή­σεις της, όπως και το παχυ­λά αμει­βό­με­νο από την ΕΕ πρό­γραμ­μα χρη­μα­το­δο­τή­σε­ων αντι­κομ­μου­νι­στι­κών εκδη­λώ­σε­ων, “Ευρώ­πη για τους Πολίτες” .

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Ο αντικομμουνισμός δεν θα περάσει

📍 Ο αντικομμουνισμός δεν θα περάσει📍

Να στα­μα­τή­σουν αμέ­σως οι διώ­ξεις σε βάρος των κομ­μου­νι­στών, οι απα­γο­ρεύ­σεις ΚΚ, οι κατα­στρο­φές μνη­μεί­ων. Η αλή­θεια θα λάμ­ψει και οι λαοί, ιδιαί­τε­ρα η νεο­λαία, με την πάλη τους θα την κατα­κτή­σουν και θα πετά­ξουν στα σκου­πί­δια της Ιστο­ρί­ας τέτοια κατα­σκευά­σμα­τα του κεφα­λαί­ου και των ενώ­σε­ών του».

* * *

Τα κόμ­μα­τα που συμ­με­τέ­χουν στην Πρω­το­βου­λία είναι:

Κόμ­μα Εργα­σί­ας Αυστρί­ας, Νέο Κομ­μου­νι­στι­κό Κόμ­μα Βρε­τα­νί­ας, Ενω­ση Κομ­μου­νι­στών στη Βουλ­γα­ρία, Κόμ­μα των Βούλ­γα­ρων Κομ­μου­νι­στών, Κομ­μου­νι­στι­κό Επα­να­στα­τι­κό Κόμ­μα Γαλ­λί­ας, Πόλος για την Κομ­μου­νι­στι­κή Ανα­γέν­νη­ση Γαλ­λί­ας, Ενο­ποι­η­μέ­νο Κομ­μου­νι­στι­κό Κόμ­μα Γεωρ­γί­ας, Κομ­μου­νι­στι­κό Κόμ­μα στη Δανία, Κομ­μου­νι­στι­κό Κόμ­μα Ελλά­δας, Κόμ­μα Εργα­τών Ιρλαν­δί­ας, Κομ­μου­νι­στι­κό Κόμ­μα των Εργα­ζο­μέ­νων της Ισπα­νί­ας, Κομ­μου­νι­στι­κό Κόμ­μα, Ιτα­λία, Σοσια­λι­στι­κό Εργα­τι­κό Κόμ­μα Κρο­α­τί­ας, Σοσια­λι­στι­κό Κόμ­μα Λετο­νί­ας, Λευ­κο­ρω­σι­κή Ρεπου­μπλι­κα­νι­κή Οργά­νω­ση — ΚΚΣΕ, Σοσια­λι­στι­κό Κόμ­μα, Λιθουα­νία, Κομ­μου­νι­στι­κό Κόμ­μα Μάλ­τας, Λαϊ­κή Αντί­στα­ση Μολ­δα­βί­ας, Κομ­μου­νι­στι­κό Κόμ­μα Νορ­βη­γί­ας, Ουγ­γρι­κό Εργα­τι­κό Κόμ­μα, Ενω­ση των Κομ­μου­νι­στών Ουκρα­νί­ας, Κομ­μου­νι­στι­κό Κόμ­μα Μακε­δο­νί­ας, Κομ­μου­νι­στι­κό Κόμ­μα Πολω­νί­ας, Κομ­μου­νι­στι­κό Κόμ­μα Σοβιε­τι­κής Ενω­σης, Κομ­μου­νι­στι­κό Εργα­τι­κό Κόμ­μα Ρωσί­ας, Νέο Κομ­μου­νι­στι­κό Κόμ­μα Γιου­γκο­σλα­βί­ας, Κομ­μου­νι­στι­κό Κόμ­μα Σλο­βα­κί­ας, Κομ­μου­νι­στι­κό Κόμ­μα Σου­η­δί­ας, Κομ­μου­νι­στι­κό Κόμ­μα Τουρ­κί­ας, Κομ­μου­νι­στι­κό Εργα­τι­κό Κόμ­μα — Για την Ειρή­νη και τον Σοσια­λι­σμό (Φιν­λαν­δία).


Επι­μέ­λεια  Ομά­δα ¡H.lV.S!

Επι­κοι­νω­νία — [ FaceBook |>1<|-|>2<| ] — Blog

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο