Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ε. Καϊλή: «δολοφόνοι χαρακτήρων» όσοι αμφισβήτησαν το αντικομμουνιστικό της αφήγημα και η νέα εκδοχή του

Νέα εκδο­χή για το «δολο­φο­νη­μέ­νο από τους κομ­μου­νι­στές παπ­πού της» — ένας παπ­πούς που δεν ήταν παπ­πούς τελι­κά και ο εμφύ­λιος που δεν ήταν εμφύ­λιος — παρου­σί­α­σε η Εύα Καϊ­λή για να στη­ρί­ξει το χυδαίο αντι­κομ­μου­νι­σμό της και μάλι­στα χαρα­κτη­ρί­ζει όσους άσκη­σαν κρι­τι­κή στο ανι­στό­ρη­το αντι­κομ­μου­νι­στι­κό της αφή­γη­μα, ως «δολο­φό­νους χαρα­κτή­ρων στο όνο­μα της δικής τους ιδεολογίας»!

Μετά τον σάλο που προ­κά­λε­σε και με ανάρ­τη­σή της στο facebook υπο­στη­ρί­ζει τώρα, ότι αυτός που σκο­τώ­θη­κε ήταν ο πρώ­τος σύζυ­γος της για­γιάς της και όχι ο παπ­πούς της, όπως αρχι­κά είχε πει. Μάλι­στα άλλα­ξε και την περί­ο­δο καθώς σύμ­φω­να με τη νέα εκδο­χή αυτό συνέ­βη όχι στον εμφύ­λιο αλλά κατά τη διάρ­κεια της ναζι­στι­κής κατοχής.

«Το ’43 ο πρώ­τος σύζυ­γος της για­γιάς μου και πατέ­ρας 2 κορι­τσιών. Δεν υπήρ­χε ανα­κρί­βεια.. προ­κα­τά­λη­ψη υπάρ­χει & δολο­φο­νί­ες χαρα­κτή­ρων στο όνο­μα της δικής τους ιδε­ο­λο­γί­ας.. στα­μα­τάω την συζή­τη­ση με εκεί­νους που δήθεν τον γνώ­ρι­ζαν και τον χαρα­κτή­ρι­σαν μάλι­στα για να δικαιο­λο­γή­σουν την δολο­φο­νία, και τώρα ψάχνουν να δουν αν υπήρ­ξε..!» γρά­φει στην ανάρ­τη­σή της η ευρω­βου­λευ­τής του ΠΑΣΟΚ.

(Στα σχό­λια η νέα εκδοχή)

 

kaili1

 

Η ευρω­βου­λευ­τής, οι «κομ­μου­νι­στές εγκλη­μα­τί­ες» και η ιστο­ρι­κή αλήθεια

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο