Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΗΠΑ: Πυροβόλησαν και τραυμάτισαν την 4χρονη ανιψιά του Τζορτζ Φλόιντ!

Σοκ έχει προ­κα­λέ­σει στις ΗΠΑ η είδη­ση ότι η 4χρονη ανι­ψιά του δολο­φο­νη­μέ­νου Αφρο­α­με­ρι­κα­νού Τζορτζ Φλόιντ πυρο­βο­λή­θη­κε το περα­σμέ­νο Σάβ­βα­το ενώ κοι­μό­ταν στο κρε­βά­τι της.

Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες που μετέ­δω­σαν αμε­ρι­κα­νι­κά και διε­θνή ΜΜΕ η 4χρονη Αριά­να πυρο­βο­λή­θη­κε στο σώμα, υπε­βλή­θη­κε σε επεί­γου­σα χει­ρουρ­γι­κή επέμ­βα­ση ενώ, όπως ανέ­φε­ρε ανα­κοί­νω­ση της αστυ­νο­μί­ας του Χιού­στον, η κατά­στα­σή της είναι σταθερή.

Οι σφαί­ρες, όπως μετα­δί­δουν τα αμε­ρι­κα­νι­κά ΜΜΕ, τρύ­πη­σαν τον πνεύ­μο­να και το συκώ­τι της, ενώ έσπα­σαν και τρία πλευ­ρά της.

Το περι­στα­τι­κό σημειώ­θη­κε γύρω στις 3 τα ξημε­ρώ­μα­τα στο δια­μέ­ρι­σμα της οικο­γέ­νειας στο Χιού­στον, όπου εκτός από το 4χρονο κορι­τσά­κι βρί­σκο­νταν άλλα πέντε άτομα.

Οι αρχές δεν έχουν διευ­κρι­νή­σει τα αίτια της επί­θε­σης ενώ ο πατέ­ρας της μικρής δήλω­σε ότι έχει λόγους να πιστεύ­ει πώς το σπί­τι του στοχοποιήθηκε.

Σημειώ­νε­ται ότι ο αρχη­γός της αστυ­νο­μί­ας του Χιού­στον, Τρόι Φίνερ, διέ­τα­ξε έρευ­να Εσω­τε­ρι­κών Υπο­θέ­σε­ων ανα­φο­ρι­κά με τον χρό­νο από­κρι­σης του τμή­μα­τος στον πυρο­βο­λι­σμό, καθώς οι αστυ­νο­μι­κοί έφτα­σαν στον χώρο του συμ­βά­ντος με καθυ­στέ­ρη­ση τεσ­σά­ρων ωρών!

che guevara 008

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο