Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ηράκλειο: Προσωρινά κρατούμενη η 38χρονη για την επίθεση με το καυστικό υγρό

Προ­σω­ρι­νά κρα­τού­με­νη, με ομό­φω­νη γνώ­μη ανα­κρι­τή και εισαγ­γε­λέα, κρί­θη­κε η 38χρονη που κατη­γο­ρεί­ται για από­πει­ρα ανθρω­πο­κτο­νί­ας σε βάρος του εν δια­στά­σει συζύ­γου της με καυ­στι­κό υγρό, τα ξημε­ρώ­μα­τα του Σαβ­βά­του 22 Οκτω­βρί­ου σε ξενο­δο­χείο του Ηρακλείου.

Η 38χρονη, σύμ­φω­να με τους συνη­γό­ρους της, υπο­στή­ρι­ξε ότι είναι μία γυναί­κα που είχε κακο­ποι­η­θεί από το 36χρονο θύμα, προ­σθέ­το­ντας ότι και εκεί­νο το βρά­δυ δεχθη­κε ακό­μη μία κακο­ποι­η­τι­κή συμπε­ρι­φο­ρά από τον ίδιο. Ανέ­φε­ρε, επί­σης, ότι ήταν φοβι­σμέ­νη και για αυτόν τον λόγο δεν παρα­δό­θη­κε αμέ­σως στις Αρχές.

Οι συνή­γο­ροι υπε­ρά­σπι­σης της 38χρονης, Από­στο­λος Λύτρας και Μανώ­λης Δρα­κω­νά­κης, σε δηλώ­σεις τους, τόνι­σαν ότι η πελά­τισ­σά τους στην απο­λο­γία της απέρ­ρι­ψε τους ισχυ­ρι­σμούς περί ύπαρ­ξης ακό­μη μίας γυναί­κας που εμπλέ­κε­ται στην υπό­θε­ση, σημειώ­νο­ντας πως μετά την επί­θε­ση με το υγρό, που είπε ότι ήταν καθο­ρι­στι­κό και το είχε προ­μη­θευ­τεί από το δια­δί­κτυο, η ίδια έφυ­γε με τα πόδια από το ξενο­δο­χείο και μετά χρη­σι­μο­ποί­η­σε ταξί.

«Στην απο­λο­γία της δήλω­σε ότι φοβά­ται για τη ζωή της και δέχε­ται απει­λές», ανέ­φε­ρε ο κ. Λύτρας.

 

Αλή­θειες και ψέμα­τα για το λιμό στην Ουκρα­νία, Νίκος Μόττας

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο