Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Η Έλενα Ακρίτα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ: Έκαστος εφ’ ω ετάχθη.…

Στην εκλό­γι­μη — δεύ­τε­ρη — θέση στο ψηφο­δέλ­τιο Επι­κρα­τεί­ας του ΣΥΡΙΖΑ βρί­σκε­ται η δημο­σιο­γρά­φος Έλε­να Ακρί­τα, σύμ­φω­να με την επί­ση­μη ανα­κοί­νω­ση του κόμ­μα­τος της αξιω­μα­τι­κής αντιπολίτευσης. 

Από­λυ­τα λογι­κή εξέ­λι­ξη η συμπε­ρί­λη­ψη της κα. Ακρί­τα στο ψηφο­δέλ­τιο του ΣΥΡΙΖΑ, δεδο­μέ­νης της έντο­νης δρα­στη­ριό­τη­τας της στα μέσα κοι­νω­νι­κής δικτύ­ω­σης όλο το προη­γού­με­νο διάστημα.

Μιας δρα­στη­ριό­τη­τας από την οποία δεν έλλει­παν τα αντι­κομ­μου­νι­στι­κά σχό­λια και, ιδιαί­τε­ρα το τελευ­ταίο διά­στη­μα, οι επι­θέ­σεις ενά­ντια στο ΚΚΕ.

Δεν είναι άλλω­στε σπά­νιο φαι­νό­με­νο στο αστι­κό πολι­τι­κό σκη­νι­κό, οι αντι-ΚΚΕ εμμο­νές να επι­βρα­βεύ­ο­νται. Ενί­ο­τε και με προ­νο­μιού­χες θέσεις σε ψηφοδέλτια.

Όσο για την ίδια την Έλε­να Ακρί­τα, θα αρκε­στού­με μονά­χα σ’ αυτό: Έκα­στος εφ’ ω ετάχθη.

ΥΓ: Πρό­σφα­τα η κα Ακρί­τα ζήτη­σε την απο­βο­λή του Γ. Ρούσ­ση από τα ψηφο­δέλ­τια του ΚΚΕ για ανάρ­τη­σή του. «Αλλιώς θα μιλή­σου­με για υπο­κρι­σία»… προει­δο­ποιού­σε — απει­λού­σε. Η ίδια όμως με τη σωρεία άστο­χων αναρ­τή­σε­ων μπο­ρεί να είναι υπο­ψή­φια με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Περιτ­τό να μιλή­σου­με για υπο­κρι­σία… Ξέρου­με πού θα βρού­με μπόλικη…

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο