Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Η Αφροδίτη Ρέντζιου για την αναβολή των εμβολισμών στα νοσοκομεία

Παρέμ­βα­ση στο δελ­τίο του «Star» έκα­νε η Αφρο­δί­τη Ρέν­τζιου, πρό­ε­δρος της ΟΕΝΓΕ, σχε­τι­κά με την ανα­βο­λή των εμβο­λι­σμών στα νοσοκομεία.

Επι­σή­μα­νε ότι οι εμβο­λια­σμοί που είχαν προ­γραμ­μα­τι­στεί να ξεκι­νή­σουν στις 4 Γενά­ρη και θα ολο­κλη­ρώ­νο­νταν στις 20 του μήνα, δεν θα γίνουν παρά τα όσα ισχυ­ρί­ζε­ται η κυβέρ­νη­ση. Πρό­σθε­σε ότι οι εμβο­λια­σμοί ανα­βάλ­λο­νται στα Νοσο­κο­μεία των Σερ­ρών, της Καρ­δί­τσας, του Βόλου, της Αρκα­δί­ας και δεν έχει ανα­κοι­νω­θεί πότε ακρι­βώς θα γίνουν.

Επι­ση­μαί­νο­ντας τις καθυ­στε­ρή­σεις που έχουν παρου­σια­στεί και σε επί­πε­δο ΕΕ, υπο­γράμ­μι­σε ότι η κυβέρ­νη­ση πρέ­πει να εξα­σφα­λί­σει όσο το συντο­μό­τε­ρο δυνα­τό, όλα τα δια­θέ­σι­μα και ασφα­λή εμβό­λια για να εξα­σφα­λι­στεί η εμβο­λια­στι­κή κάλυ­ψη του 70% του πλη­θυ­σμού για να έχου­με ένα φράγ­μα ανο­σί­ας. Σημεί­ω­σε επί­σης ότι πρέ­πει να προ­χω­ρή­σει άμε­σα και η ενί­σχυ­ση του δημό­σιου συστή­μα­τος Υγεί­ας και να στα­μα­τή­σει η κυβέρ­νη­ση να καλ­λιερ­γεί εφη­συ­χα­στι­κό κλί­μα και να εμφα­νί­ζει το εμβό­λιο ως πανά­κεια, για να μην πάρει ουσια­στι­κά μέτρα προ­στα­σί­ας της δημό­σιας υγείας.

«Ο πικρός βίος του Μαξ Χάβε­λα­αρ, Μια ιστο­ρία εκμε­τάλ­λευ­σης στις αποι­κί­ες καφέ»

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο