Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Η ΕΛ.ΑΣ. παραδέχτηκε ότι αστυνομικοί έσερναν και κατάβρεχαν ανάπηρη γυναίκα έξω από το ΑΤ Ομόνοιας!

Περι­στα­τι­κό που ήρθε στο φως της δημο­σιό­τη­τας με προ­α­ναγ­γε­λία δημο­σιο­ποί­η­σης βίντεο, που δεί­χνει αστυ­νο­μι­κούς να κατα­βρέ­χουν μια γυναί­κα σε ανα­πη­ρι­κό καρο­τσά­κι έξω από το Αστυ­νο­μι­κό Τμή­μα Ομό­νοιας, επι­βε­βαιώ­νει με ανα­κοί­νω­σή της η Αστυνομία.

Ανα­λυ­τι­κά, η ανα­κοί­νω­ση του Αρχη­γεί­ου της ΕΛ.ΑΣ ανα­φέ­ρει ότι «το περι­στα­τι­κό έλα­βε χώρα πριν δύο μήνες, την 20η Οκτω­βρί­ου» και επί­σης ότι: «Από την ίδια ημέ­ρα, το Αρχη­γείο, μόλις έλα­βε γνώ­ση, κίνη­σε τις δια­δι­κα­σί­ες διε­ρεύ­νη­σης και ελέγ­χου. Οι εμπλε­κό­με­νοι αστυ­νο­μι­κοί συνε­λή­φθη­σαν. Η Υπη­ρε­σία Εσω­τε­ρι­κών Υπο­θέ­σε­ων ολο­κλη­ρώ­νει τη διε­ρεύ­νη­ση. Παράλ­λη­λα, από το Αρχη­γείο διε­τά­χθη την 27η Οκτω­βρί­ου και Ένορ­κη Διοι­κη­τι­κή Εξέ­τα­ση (ΕΔΕ), η οποία και αυτή ολο­κλη­ρώ­νε­ται και τα απο­τε­λέ­σμα­τά της θα ανακοινωθούν».

Η ανα­κοί­νω­ση εκδό­θη­κε με αφορ­μή τη δημο­σιο­ποί­η­ση βίντεο που προ­α­νήγ­γει­λε ότι δημο­σιο­ποιεί η εφη­με­ρί­δα «Documento». Σύμ­φω­να με την εφη­με­ρί­δα, στο βίντεο που έχει τρα­βη­χτεί από την κάμε­ρα του Τμή­μα­τος, αστυ­νο­μι­κοί σέρ­νουν τη γυναί­κα στο δρό­μο και στη συνέ­χεια την κατα­βρέ­χουν με τη μάνι­κα που βρί­σκε­ται στην είσο­δο του Τμή­μα­τος. Γρά­φει επί­σης πως άσκη­σαν βία και συνέ­λα­βαν, φορώ­ντας του χει­ρο­πέ­δες, ένα δικη­γό­ρο — αυτό­πτη μάρ­τυ­ρα που παρενέβη.

To Ατέχνως εύχεται Καλές γιορτές 2019-2020

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο