Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Η θερμοκρασία σε κανονικά πλέον για την εποχή επίπεδα αύριο Κυριακή 4/7

Σε κανο­νι­κά πια για την επο­χή επί­πε­δα θα κινη­θεί την Κυρια­κή η θερ­μο­κρα­σία, ενώ ανα­μέ­νο­νται αραιές νεφώ­σεις, κατά τόπους πυκνό­τε­ρες, στα ανα­το­λι­κά και βόρεια ηπει­ρω­τι­κά και στο Βόρειο Αιγαίο και από το από­γευ­μα στο Ιόνιο και στα δυτι­κά ηπειρωτικά.

Σύμ­φω­να με το meteo του Εθνι­κού Αστε­ρο­σκο­πεί­ου Αθη­νών, η θερ­μο­κρα­σία αύριο στη Θρά­κη και στην Ανα­το­λι­κή Μακε­δο­νία θα κυμαν­θεί από 18 έως 31 βαθ­μούς Κελ­σί­ου, στη Δυτι­κή Μακε­δο­νία από 14 έως 29, στην υπό­λοι­πη Μακε­δο­νία από 18 έως 34, στη Θεσ­σα­λία από 20 έως 35, στην Ήπει­ρο από 16 έως 32, στη Στε­ρεά Ελλά­δα από 19 έως 34, στην Πελο­πόν­νη­σο από 19 έως 36, στα νησιά του Ιονί­ου από 18 έως 33, στα νησιά του Βορεί­ου Αιγαί­ου από 20 έως 31, στα νησιά του Ανα­το­λι­κού Αιγαί­ου και στις Κυκλά­δες από 21 έως 33, στα Δωδε­κά­νη­σα από 23 έως 34 και στην Κρή­τη από 17 έως 34 βαθ­μούς Κελσίου.

Οι άνε­μοι στο Αιγαίο θα πνέ­ουν από βόρειες διευ­θύν­σεις 2 έως 4 και στα ανα­το­λι­κά τοπι­κά έως 5 μπο­φόρ. Από το από­γευ­μα όμως θα στρα­φούν στα­δια­κά στο Κεντρι­κό και Βόρειο Αιγαίο σε νότιους 2 έως 4 μπο­φόρ και στο Νότιο Αιγαίο σε δυτι­κούς 3 έως 5 μπο­φόρ. Στο Ιόνιο οι άνε­μοι θα πνέ­ουν από βορειο­δυ­τι­κές διευ­θύν­σεις 2 έως 4 και τοπι­κά στα νότια έως 5 μπο­φόρ, όμως από το από­γευ­μα θα στρα­φούν στα­δια­κά σε νοτιο­δυ­τι­κούς έως 3 μποφόρ.

Στην Αττι­κή ανα­μέ­νε­ται ηλιο­φά­νεια. Οι άνε­μοι θα πνέ­ουν αρχι­κά από βορειο­δυ­τι­κές διευ­θύν­σεις έως 3 μπο­φόρ, από το από­γευ­μα όμως θα στρα­φούν σε νότιους ίδιας έντα­σης. Η θερ­μο­κρα­σία στο κέντρο των Αθη­νών θα κυμαν­θεί από 24 έως 34 βαθ­μούς Κελσίου.

Στη Θεσ­σα­λο­νί­κη ανα­μέ­νο­νται αραιές νεφώ­σεις, που από το από­γευ­μα θα πυκνώ­σουν. Οι άνε­μοι θα πνέ­ουν από βορειο­δυ­τι­κές διευ­θύν­σεις έως 3 μπο­φόρ, από το από­γευ­μα όμως θα γίνουν μετα­βαλ­λό­με­νοι έως 2 μπο­φόρ. Η θερ­μο­κρα­σία στο κέντρο της πόλης θα κυμαν­θεί από 23 έως 34 βαθ­μούς Κελσίου.

«Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο