Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Η… «ισχυρή αντιπολίτευση» του ΣΥΡΙΖΑ σε ποια λαγούμια είναι κρυμμένη την ώρα που πραγματοποιούνται εξώσεις;

ΣΥΡΙΖΑ: Και με ξένα κόλλυβα και με λερωμένη φωλιά

Τις τελευ­ταί­ες ημέ­ρες εργα­τι­κά συν­δι­κά­τα, οι μαζι­κοί φορείς, ολό­κλη­ρες γει­το­νιές σηκώ­νο­νται στο πόδι, έχο­ντας στο πλευ­ρό τους το ΚΚΕ, για να σώσουν τα σπί­τια του λαού και μικρο­μά­γα­ζα από εξώσεις.

Εξώ­σεις και πλει­στη­ρια­σμοί που έχουν τη σφρα­γί­δα της Νέας Δημο­κρα­τί­ας, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ. Το νομο­θε­τι­κό πλαί­σιο που όλοι αυτοί έφτια­ξαν σε συνέ­χειες, βγά­ζει στο σφυ­ρί την περιου­σία του λαού για να κερ­δί­ζουν τα «κορά­κια» και οι τράπεζες.

Γι’ αυτούς νοιά­ζο­νται και δου­λεύ­ουν, γι’ αυτό η ΝΔ θεω­ρεί ντε­μο­ντέ τη συζή­τη­ση για την προ­στα­σία της πρώ­της κατοικίας.

Γι’ αυτούς νοιά­ζο­νται και δου­λεύ­ουν, γι’ αυτό η πρό­τα­ση του ΣΥΡΙΖΑ για την πρώ­τη κατοι­κία είναι copy paste οι απαι­τή­σεις των funds.

Γι’ αυτούς νοιά­ζο­νται και ενδια­φέ­ρο­νται, γι’ αυτό όλοι μαζί, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ απέρ­ρι­ψαν στην προη­γού­με­νη Βου­λή την πρό­τα­ση του ΚΚΕ για απα­γό­ρευ­ση των πλει­στη­ρια­σμών στην α’ κατοι­κία λαϊ­κών οικογενειών.

Αυτά είναι τα έργα τους. Πάει πολύ λοι­πόν ο ΣΥΡΙΖΑ και στε­λέ­χη του, όπως η Ε. Αχτσιό­γλου, να επι­χει­ρούν να καπη­λευ­τούν τη λαϊ­κή κινη­το­ποί­η­ση, όπως τη χτε­σι­νή στα Πετρά­λω­να, για να που­λή­σουν το παρα­μύ­θι ότι τάχα ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ τούς χωρί­ζουν σινι­κά τεί­χη, όσον αφο­ρά την προ­στα­σία της λαϊ­κής κατοι­κί­ας… Καλό το παρα­μύ­θι, αλλά τελι­κά στην πρά­ξη τα τεί­χη απο­δει­κνύ­ο­νται φρά­χτες Playmobil και το δικομ­μα­τι­κό παι­χνί­δι το κατα­λα­βαί­νουν και τα μικρά παιδιά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι πρά­ξεις του για την πρώ­τη κατοι­κία απο­δει­κνύ­ουν ότι έχει λερω­μέ­νη τη φωλιά του. Οι προ­τά­σεις του για την πρώ­τη κατοι­κία έχουν κρι­τή­ριο τα κέρ­δη των funds. Η λεγό­με­νη προ­στα­σία της α’ κατοι­κί­ας των ευά­λω­των ‑που έχουν στο πρό­γραμ­μά τους σχε­δόν αυτο­λε­ξεί και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ- στην πρά­ξη σημαί­νει προ­στα­σία ελά­χι­στων λαϊ­κών νοι­κο­κυ­ριών και πλει­στη­ρια­σμοί για εκα­το­ντά­δες χιλιά­δες εργα­τι­κές οικο­γέ­νειες, επαγ­γελ­μα­τί­ες και φτω­χούς αγρότες.

Τα σπί­τια του λαού τα σώζει ο λαός και στο πλευ­ρό του χρειά­ζε­ται ένα ακό­μη πιο δυνα­τό ΚΚΕ, 100% λαϊ­κή μαχη­τι­κή αντιπολίτευση!

ΥΓ: Αυτή η …«ισχυ­ρή αντι­πο­λί­τευ­ση» του ΣΥΡΙΖΑ σε ποια λαγού­μια είναι κρυμ­μέ­νη την ώρα που πραγ­μα­το­ποιού­νται εξώσεις;

902.gr

Άνω Πετρά­λω­να: Στε­λέ­χη του ΚΚΕ απο­τρέ­πουν έξω­ση μητέ­ρας με ανά­πη­ρο παι­δί – Καλούν την αστυ­νο­μία να αποχωρήσει

Αλή­θειες και ψέμα­τα για το λιμό στην Ουκρα­νία, Νίκος Μόττας

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο