Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Η ΚΝΕ καλεί σε παράσταση διαμαρτυρίας την Παρασκευή στον Άρειο Πάγο και το υπουργείο Δικαιοσύνης για την αποφυλάκιση του Κορκονέα

Παρά­στα­ση δια­μαρ­τυ­ρί­ας την Παρα­σκευή 2 Αυγού­στου στις 10 π.μ. στον Άρειο Πάγο και στις 11.30 π.μ. στο υπουρ­γείο Δικαιο­σύ­νης θα πραγ­μα­το­ποι­ή­σει η ΚΝΕ, ενά­ντια στην απο­φυ­λά­κι­ση του δολο­φό­νου του Αλέ­ξαν­δρου Γρη­γο­ρό­που­λου.

Απευ­θύ­νο­ντας κάλε­σμα μαζι­κής συμ­με­το­χής, το Γρα­φείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ ανα­φέ­ρει σε ανα­κοί­νω­σή του:

«Καταγ­γέλ­λου­με την από­φα­ση που οδή­γη­σε στην απο­φυ­λά­κι­ση του δολο­φό­νου του Αλέ­ξαν­δρου Γρη­γο­ρό­που­λου, Επ. Κορ­κο­νέα, ο οποί­ος είχε κατα­δι­κα­στεί πρω­τό­δι­κα σε ισό­βια κάθειρ­ξη, και την αθώ­ω­ση του άλλου κατη­γο­ρου­μέ­νου, Β. Σαραλιώτη.

Αυτή η δικα­στι­κή από­φα­ση, με την προ­κλη­τι­κή ανα­γνώ­ρι­ση “ελα­φρυ­ντι­κών” στον δολο­φό­νο ενός 15χρονου, αξιο­ποιώ­ντας και τις δια­τά­ξεις του νέου αντι­δρα­στι­κού Ποι­νι­κού Κώδι­κα, προ­κα­λεί δικαιο­λο­γη­μέ­να το αίσθη­μα δικαί­ου του λαού και της νεο­λαί­ας και στρώ­νει το έδα­φος για έντα­ση της κατα­στο­λής και της ασυδοσίας.

Καλού­με τους νέους και τις νέες σε παρά­στα­ση δια­μαρ­τυ­ρί­ας την Παρα­σκευή 2 Αυγού­στου στις 10 π.μ. στον Άρειο Πάγο και στις 11.30 π.μ. στο υπουρ­γείο Δικαιοσύνης».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο