Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Η ΚΝΕ ξεσκεπάζει την υποκρισία της ΟΝΝΕΔ για τον περιορισμό των διαδηλώσεων

Σε ανα­κοί­νω­σή του με αφορ­μή την καμπά­νια της ΟΝΝΕΔ με τίτλο «Δρό­μοι για όλους», το Γρα­φείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ ανα­φέ­ρει:

«Η ΟΝΝΕΔ, μετά τους όρκους πίστης της στην πολι­τι­κή όλων των κυβερ­νή­σε­ων, αλλά και την απο­φα­σι­στι­κή της συμ­βο­λή ‑με απει­λές, τρα­μπου­κι­σμούς και νοθεί­ες- στον εκφυ­λι­σμό και τη διά­λυ­ση συλ­λο­γι­κών δια­δι­κα­σιών φοι­τη­τών και εργα­ζο­μέ­νων, τώρα τα βάζει και με τους …δρό­μους!

Είναι εξορ­γι­στι­κό και ταυ­τό­χρο­να γελοίο, τη στιγ­μή που κλεί­νουν οι δρό­μοι και επι­κρα­τεί χάος με την πρώ­τη βρο­χή, να ισχυ­ρί­ζο­νται ΟΝΝΕΔ και κυβέρ­νη­ση ότι η καθη­με­ρι­νή ταλαι­πω­ρία του λαού, οι καθυ­στε­ρή­σεις στα κακο­συ­ντη­ρη­μέ­να, υπο­στε­λε­χω­μέ­να και πανά­κρι­βα μέσα μαζι­κής μετα­φο­ράς, ο χαμη­λός τζί­ρος στα μαγα­ζιά οφεί­λο­νται στις διαδηλώσεις.

Ενη­με­ρώ­νου­με την ΟΝΝΕΔ πως:

  • Τους μαθη­τές τους ταλαι­πω­ρούν οι ελλεί­ψεις και τα κενά στα σχο­λεία τους, το σχο­λείο-εξε­τα­στι­κό κέντρο και η τρά­πε­ζα θεμά­των, που ανα­γκά­ζουν τους γονείς τους να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.
  • Τους φοι­τη­τές τους ταλαι­πω­ρούν τα εκρη­κτι­κά προ­βλή­μα­τα στις σχο­λές τους, η υπο­χρη­μα­το­δό­τη­ση, η υπο­βαθ­μι­σμέ­νη φοι­τη­τι­κή μέρι­μνα, τα δίδα­κτρα, η εξί­σω­ση των πτυ­χί­ων τους με τα κάθε λογής ιδιω­τι­κά κολέ­για, που απο­συν­δέ­ει ακό­μα περισ­σό­τε­ρο το πτυ­χίο από το επάγγελμα.
  • Τους νέους εργα­ζό­με­νους τους ταλαι­πω­ρεί η εργα­σια­κή ζού­γκλα, οι ανύ­παρ­κτες Συλ­λο­γι­κές Συμ­βά­σεις Εργα­σί­ες, η ορι­στι­κή κατε­δά­φι­ση της Κοι­νω­νι­κής Ασφά­λι­σης, που δρο­μο­λο­γεί η κυβέρ­νη­ση της ΝΔ, το άγχος να μην αρρω­στή­σουν και χρεια­στεί να ακρι­βο­πλη­ρώ­σουν για τα φάρ­μα­κά τους, η αβε­βαιό­τη­τα για το παρόν και το μέλλον.

Αυτά βγά­ζουν το λαό και τη νεο­λαία στους δρό­μους και θα συνε­χί­σουν να τους βγά­ζουν ακό­μα πιο μαζι­κά, θέλουν δεν θέλουν!

Όλα αυτά οφεί­λο­νται στην ίδια αντι­λαϊ­κή πολι­τι­κή που υλο­ποιούν όλες οι κυβερ­νή­σεις και έχει ανα­γκαίο συμπλή­ρω­μα την κατα­στο­λή, τον “γύψο” στις δια­δη­λώ­σεις, τη δια­τή­ρη­ση τρο­μο­νό­μων, τις αύρες και τα ΜΑΤ, τις Μόριες, τις ΝΑΤΟι­κές βάσεις θανάτου!

Η προ­σπά­θεια της ΟΝΝΕΔ και της κυβέρ­νη­σης να δια­λύ­σουν και να κατα­στεί­λουν τις δίκαιες διεκ­δι­κή­σεις του λαού και της νεο­λαί­ας θα πέσουν στο κενό! Δεν θα τους περά­σει! Να μην τολ­μή­σει η κυβέρ­νη­ση να φέρει νομο­σχέ­διο για τον περιο­ρι­σμό των διαδηλώσεων!

ΥΓ: Αφού τόσο πολύ κόπτε­ται για τους δρό­μους η ΟΝΝΕΔ, περι­μέ­νου­με πρό­τα­ση νομο­θε­τι­κής ρύθ­μι­σης που θα εμπο­δί­ζει να κλεί­νουν οι δρό­μοι για έναν (!), όπως γίνε­ται όταν έρχο­νται στη χώρα μας διά­φο­ροι αξιω­μα­τού­χοι (βλ. Πομπέο, Νετα­νιά­χου κ.λπ.), που δολο­φο­νούν λαούς και δικαιώματα!».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο