Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Η ΟΓΕ καταδικάζει τη νέα απροκάλυπτη στρατιωτική επέμβαση της Τουρκίας στη Συρία

Σε ανα­κοί­νω­σή της για την τουρ­κι­κή εισβο­λή στη Συρία η Ομο­σπον­δία Γυναι­κών Ελλά­δας αναφέρει:

«Η Ομο­σπον­δία Γυναι­κών Ελλά­δας (ΟΓΕ) κατα­δι­κά­ζει τη νέα απρο­κά­λυ­πτη στρα­τιω­τι­κή επέμ­βα­ση της Τουρ­κί­ας στη Συρία που γίνε­ται με τη συναί­νε­ση των ΗΠΑ και κλι­μα­κώ­νει τον κίν­δυ­νο ευρύ­τε­ρης ανά­φλε­ξης για τους λαούς της περιοχής.

Όταν οι ιμπε­ρια­λι­στι­κοί αντα­γω­νι­σμοί οξύ­νο­νται, “οι ιμπε­ρια­λι­στές με των λαών το αίμα τα σύνο­ρα χαρά­ζουν” για τα συμ­φέ­ρο­ντά τους. Επι­βε­βαιώ­νε­ται για ακό­μα μια φορά ο βρώ­μι­κος ρόλος του ΝΑΤΟ, ως παρά­γο­ντας ανα­σφά­λειας για τους λαούς, που μόνο πολέ­μους και προ­σφυ­γιά εγγυάται.

Η ΟΓΕ εκφρά­ζει την αλλη­λεγ­γύη της στο συρια­κό λαό, ιδιαί­τε­ρα στις γυναί­κες και στα παι­διά, που ζουν εδώ και χρό­νια την κόλα­ση των ιμπε­ρια­λι­στι­κών επεμ­βά­σε­ων, τον ξερι­ζω­μό, την προ­σφυ­γιά και τα άθλια κολα­στή­ρια των hot spot. Δηλώ­νου­με τη συμπα­ρά­στα­σή μας στους δοκι­μα­ζό­με­νους κουρ­δι­κούς πλη­θυ­σμούς της Συρί­ας, που γίνο­νται πιό­νι στα ιμπε­ρια­λι­στι­κά παζάρια.

Δυνα­μώ­νου­με τον αγώ­να μας ενά­ντια στην εμπλο­κή της χώρας μας στους ιμπε­ρια­λι­στι­κούς σχε­δια­σμούς ΗΠΑ-ΝΑΤΟ, ΕΕ.

Απαι­τού­με να φύγουν οι ΝΑΤΟι­κές βάσεις από την Ελλάδα».


 

Ενη­μέ­ρω­ση |> όλες οι εξε­λί­ξεις -|> Κάτω τα χέρια από τη Συρία! <|-

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο