Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Η Ρίτα Αντωνοπούλου για τη συμμετοχή της στο 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ — «Οδηγητή»

Η Ρίτα Αντω­νο­πού­λου, που θα εμφα­νι­στεί στην Κοζά­νη στις 13 Σεπτέμ­βρη και στην Κεντρι­κή Σκη­νή στις 19 Σεπτέμ­βρη στο αφιέ­ρω­μα «Στο όνο­μά σου Φεντε­ρί­κο Γκαρ­θία Λόρ­κα…» σε δήλω­σή της για τη συμ­με­το­χή της στο 45ο Φεστι­βάλ ΚΝΕ — «Οδη­γη­τή» αναφέρει:

«Με μεγά­λη χαρά συμ­με­τέ­χω και φέτος σε ένα ιστο­ρι­κό φεστι­βάλ, το Φεστι­βάλ της ΚΝΕ που γιορ­τά­ζει τα 45 πια χρό­νια του. Και είναι χαρά μου για­τί είναι ένα φεστι­βάλ που είναι φεστι­βάλ ουσί­ας, ιστο­ρί­ας και σημα­σί­ας και γι’ αυτό και όλοι δίνε­τε το “παρών” κάθε χρό­νο και σας ευχα­ρι­στού­με πάρα πολύ γι’ αυτό.

Το “παρών” το δίνω κι εγώ τα τελευ­ταία συνα­πτά έτη ‑δεν θυμά­μαι πόσα είναι- αλλά το κάνω με όλη μου τη ψυχή και χαί­ρο­μαι πάρα πολύ όταν συνα­ντιό­μα­στε και αντα­μώ­νου­με εκεί και ζού­με αυτό που ζούμε…

Οπό­τε με όλη μου την καρ­διά σας προ­σκα­λώ και φέτος στην Κοζά­νη, στα Τρί­κα­λα και στο κεντρι­κό Φεστι­βάλ στη κεντρι­κή σκη­νή στο πάρ­κο Τρί­τση, για να αντα­μώ­σου­με και πάλι και να γιορ­τά­σου­με. Σας ευχα­ρι­στού­με πολύ».

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο